PUBG Mobile Lite nasil yuklenir?

İçindekiler:

  1. PUBG Mobile Lite nasil yuklenir?
  2. PUBG Mobile Lite nasil?
  3. PUBG Lite mi PUBG Mobile mi?
  4. PUBG Mobile Lite kaldıracak mı?
  5. PUBG Lite nasıl indirilir?
  6. PUBG Mobile telefona nasıl indirilir?
  7. PUBG Mobile Lite nasıl indirilir GameLoop?
  8. PUBG Mobile ile PUBG Mobile Lite arasında ne fark var?

PUBG Mobile Lite nasil yuklenir?

Adım adım PUBG Mobile Lite indirme işlemi: ZArchiver veya başka bir arşiv uygulamasını kullanarak dosyaları telefonunuza çıkarın. 3. Buradaki dosyalar içinden com.tencent.iglite.apk dosyasını telefonunuza kurun. 5. Kopyaladığınız klasörü Android>obb konumuna yapıştırın.

PUBG Mobile Lite nasil?

PUBG Mobile Lite oyununu oynamak için öncelikle Google Play Store üzerinden oyunu indirmeniz gerekir. Sonrasında üyelik hesabı oluşturmalı ve oyunda görünmek istediğiniz karakteri oluşturmalısınız. Bu kısımda oyuncunuza istediğiniz fiziki özelliği yükleyebilirsiniz. Artık oyun oynamak için hazırsınız!

PUBG Lite mi PUBG Mobile mi?

Lite sürümü adından da anlaşılacağı üzere daha hafif ve sade olarak oyuncularla buluşuyor. Bu da oyunun telefonda daha hızlı ve akıcı çalışmasını sağlıyor. PUBG Mobile ise hem Android hem de iOS cihazlardan oynanabiliyor. Ayrıca iki oyunu özel yazılımlarla bilgisayarda da oynamak mümkün.

PUBG Mobile Lite kaldıracak mı?

PUBG Lite adını alan oyun, özellikle ücretsiz olması açısından oldukça beğenilmişti. Ülkemizde de oldukça beğenilen yapım, hayranlarına kötü haberi verdi. PUBG Lite, geliştiricilerin aldığı karar ile ne yazık ki sona eriyor.

PUBG Lite nasıl indirilir?

Adım adım PUBG Lite nasıl indirilir diyecek olursanız;
  1. Eğer PUBG hesabınız yok ise üyelik açın.
  2. Hesap oluşturduktan sonra oyunu indirin.
  3. İndirmiş olduğunuz dosyayı bilgisayarınıza kurun.
  4. Kurulum tamamlandıktan sonra PUBG Lite indirme işlemini tamamlamış olacaksınız. Oyuna başlayabilirsiniz.

PUBG Mobile telefona nasıl indirilir?

Pubg Mobile Nasıl İndirilir ve Yüklenir? Pubg mobile oyununu indirmek için öncelikle bir market uygulamasına giriş sağlamanız gerekiyor. Eğer Android kullanıcısı iseniz google play store, ios kullanıcısı iseniz app store uygulamasına girerek arama butonuna Pubg mobile yazarak ilk çıkan seçenekte indirebilirsiniz.

PUBG Mobile Lite nasıl indirilir GameLoop?

Adım 2: Oyunu doğrudan GameLoop'ta indiremezsiniz. Emülatöre manuel olarak eklemeniz gerekecek. 3. Adım: Oyunun APK dosyasını PUBG Mobile Lite web sitesinden indirin. 4. adım: APK dosyası indirildikten sonra, 'Oyunlarım'(my games) sekmesinde bulunan 'Uygulama Ekle'(add application) seçeneğine tıklayın.

PUBG Mobile ile PUBG Mobile Lite arasında ne fark var?

PUBG Mobile Lite ve PUBG Mobile arasında önemli bir boyut farkı var. Ana oyun 2 GB'lık bir indirme boyutuna sahipken, diğer oyunun boyutu sadece 500 MB. Oyunda yalnızca Erangel haritası kullanılıyor. ... Ana oyunda 100 oyuncu ile girilen mücadele Lite versiyonda 60 oyuncuya düşüyor.