TP-Link modem kullanıcı adı şifre nedir?

İçindekiler:

  1. TP-Link modem kullanıcı adı şifre nedir?
  2. Tp-Link Şifre Nasıl Bulunur?
  3. TP-Link modem şifresi nerede yazar?
  4. TP-Link yerel sifre nedir?
  5. TP-Link kullanici adi nedir?
  6. Kanal genişliği kaç olmalı?
  7. TP-Link kimin bağlandığını görme?
  8. 20 MHz mı 40 MHz mı?
  9. Kablosuz ağ kanalı kaç olmalı?

TP-Link modem kullanıcı adı şifre nedir?

Web tarayıcıyı açınız ve adres çubuğuna cihazın IP adresini yazınız (varsayılan olarak 192.168.1.1). Enter'a basınız. Oturum açma penceresinde kullanıcı adı ve şifre alanlarının her ikisine de, varsayılan kullanıcı adı ve şifre admin yazınız ve web sayfasında oturum açmak için TAMAM (OK) butonuna tıklayınız.

Tp-Link Şifre Nasıl Bulunur?

TP-Link modemlerin arayüzüne çoğunlukla web tarayıcınızın adres çubuğuna 192.168.1.1 yazarak ve Enter'a basarak ulaşabilirsiniz. Kullanıcı adı ve ve şifre olarak admin yazın ve giriş yapın.

TP-Link modem şifresi nerede yazar?

Modemi resetledikten sonra modemin şifresi modem altındaki etikette yazar. Bu şifreler ile modem ip sine göre giriş yaparak modem arayüzünde tüm modemlerde ilk girişte şifre değişiklik ekranı gelecektir bu şekilde değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda arayüzünde Yönetim ayarlarında da bu şifreyi değiştirebilirsiniz.

TP-Link yerel sifre nedir?

Anasayfa / TP-Link 844N Router Kurulumu boş bir sayfa açıp ok ile işaretli alana "192.168.0.1" ya da "192.168.1.1" yazıp router'ın arayüzüne giriş sağlıyoruz. Router arayüzü açıldıktan sonra Local Password alanına küçük harflerle "admin" ya da "admin123" yazıp LOG IN'e tıklayıp router arayüzüne giriş yapıyoruz.

TP-Link kullanici adi nedir?

yeni bir sekme açarak adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın klavyeden enter'a basın. 2. Açılan sayfada kullanıcı adı ve şifre alanlarına küçük harfler ile “admin” – “admin” yazarak “Login” butonuna tıklayın.

Kanal genişliği kaç olmalı?

Normal şartlarda 2,4 GHz için bant genişliği 20 Mhz olmalıdır. 5GHz için ise bant genişliği 40 Mhz olarak ayarlanmalıdır.

TP-Link kimin bağlandığını görme?

Modeme Bağlı Cihazları Görme
  1. Modemin arayüzüne girmek için tarayıcı adres satırına 192.168.1.1 yazın ve Enter'a basın. ...
  2. Kullanıcı adı ve şifresini doğru olarak girdiğinizde modemin arayüzüne ulaşacaksınız. ...
  3. Karşınıza gelen ekrandan modeminize bağlı cihazların MAC adreslerini göreceksiniz.

20 MHz mı 40 MHz mı?

Normal şartlarda 2,4 GHz için bant genişliği 20 Mhz olmalıdır. 5GHz için ise bant genişliği 40 Mhz olarak ayarlanmalıdır.

Kablosuz ağ kanalı kaç olmalı?

Çevrenizdeki kablosuz ağların kullandığı kanalları görüntüledikten sonra modeminizden boşta olan kanalı seçin. Eğer boş ise 2.4 GHz için 1, 6 veya 11. kanalı seçmeniz daha sağlıklı olacaktır.