Twitter verileri ne kadar saklıyor?

İçindekiler:

  1. Twitter verileri ne kadar saklıyor?
  2. Twitter verileri saklıyor mu?
  3. Twitter veri arşivi nereye iner?
  4. Twitterda silinen tweetler görünür mü?
  5. Twitter eski tweetlere nasıl bakılır?
  6. Twitter verileri nasıl indirilir?
  7. Twitter arşivinde mesajlar var mı?
  8. Twitter'da profil tıklamaları ne demek?
  9. Twitter mahkemeye bilgi veriyor mu?
  10. Telefon numaram hangi twitter hesabına kayıtlı?
  11. Twitter bilgi veriyor mu?

Twitter verileri ne kadar saklıyor?

Twitter ayrıca hesabını kapatan kişilerin hesaplarındaki her şeyin silinmesini talep edebileceğini ancak yasal sebeplerle bu verilerin 30 gün daha tutulacağını söylüyor. 30 günlük sürenin ardından ise hesabın tüm verileriyle birlikte yok olduğu belirtiliyor.

Twitter verileri saklıyor mu?

Twitter, farklı süre uzunluklarında farklı tür bilgileri Hizmet Şartlarımız ve Gizlilik Politikamız uyarınca saklar. ... Sakladığımız bazı bilgiler otomatik olarak toplanırken, diğer bilgiler kullanıcının takdirine bağlı olarak sağlanır. Bu bilgileri saklıyor olmamıza rağmen, bilgilerin doğru olduğunu garanti edemeyiz.

Twitter veri arşivi nereye iner?

Ayarlarınızdan, Verilerini indir bölümünün altında, Arşivi indir'e dokunabilirsiniz. Twitter hesabınızla ilişkilendirilmiş onaylı e-posta adresinize indirme bağlantısının yer aldığı bir e-posta da göndeririz.

Twitterda silinen tweetler görünür mü?

Silinen Tweetin Retweetleri de twitter.com, iOS İçin Twitter ve Android İçin Twitter'dan kaldırılır. Bir Tweet silindikten sonra, Tweet içeriklerine, ilgili meta verilere ve bu Tweetle ilgili tüm analitik bilgilere artık Twitter'daki herkes tarafından ulaşılamaz.

Twitter eski tweetlere nasıl bakılır?

Twitter'daki tüm tweetlerinizi görmek istiyorsanız Twitter'dan dosya talebinde bulunabilirsiniz. Ayarlar'dan Hesap sekmesine tıklayın sayfanın en altında Tweet arşivini iste seçeceğini göreceksiniz. Burada oluşturacağınız talep ile ilk Tweetinizden itibaren tüm Tweetlerinizi içeren bir dosya isteğinde bulunabilirsiniz.

Twitter verileri nasıl indirilir?

Gezinme çubuğundaki daha fazla simgesine tıklayıp menüden Hesabın'ı seçerek Hesap ayarlarınıza gidin. Verilerinin bir arşivini indir'e tıklayın. Verilerinin bir arşivini indir altında şifrenizi girin ve ardından Onayla öğesine tıklayın.

Twitter arşivinde mesajlar var mı?

Twitter, şimdiye kadar attığınız mesajların tamamını bir arşiv olarak size sunacak bir özellik üzerinde çalışıyordu. Burada, "Twitter Arşivini E-Posta ile Gönder" ibaresini göreceksiniz. ... Buna tıkladığınızda, kayıtlı posta adresinize bir e-mail gelecek.

Twitter'da profil tıklamaları ne demek?

Bağlantı tıklamaları: Tweetteki URL veya Kartlara yapılan tıklamaların sayısıdır. Kalıcı bağlantı tıklamaları: Tweetin kalıcı bağlantısına yapılan tıklamaların sayısıdır (yalnızca masaüstü). Yanıtlar: Kullanıcıların Tweeti kaç kere yanıtladığını gösterir.

Twitter mahkemeye bilgi veriyor mu?

Hayır. Twitter, çok geniş kapsamlı olan taleplerin daraltılmasını isteyebilir, soruşturmanın amacı belirsiz ise ek bilgilendirme talep edebilir veya talebi başka sebeplerden dolayı reddedebilir.

Telefon numaram hangi twitter hesabına kayıtlı?

Twitter hesabınıza giriş yapın. Gezinme çubuğunun sağ üstündeki profil simgenizi tıklayarak ve açılır menüden Ayarlar ve gizlilik'i seçerek Ayarlar ve gizliliğinize gidin. Mobil sekmesine tıklayın. Telefon numaranızın listelendiği yerin yanında, Düzenle'yi tıklayın.

Twitter bilgi veriyor mu?

twitter ip vermiyor. yakaladıkları da genelde anonim olmayan hesaplar.