Yatakta en iyi yay sistemi hangisi?

İçindekiler:

  1. Yatakta en iyi yay sistemi hangisi?
  2. Micro Pocket yay sistemi nedir?
  3. Bonel yay mı paket yaylı mı?
  4. Herkül hasır yay sistemi nedir?

Yatakta en iyi yay sistemi hangisi?

Offset yaylar, basınç altında yanlarındaki bobine katılarak, birlikte hareket eder ve esneklik sunar. Genellikle orta ve yüksek fiyatlı yataklarda bulunur. Bonel yaylara göre, daha kaliteli, dayanıklı ve daha az gürültülüdür.

Micro Pocket yay sistemi nedir?

Micro pocket spring teknolojisinde yaylar birbirlerinden bağımsız olarak hareket etmelerine olanak veren ayrı kumaşların içerisinde yer alır. Bu yayların çapları normal paket yaylara göre daha küçüktür. Bu sayede birim alana düşen yay sayısı ve yayların esnekliği artar, m²'de 528 adet yay bulunmaktadır.

Bonel yay mı paket yaylı mı?

Paket yay sistemi ve bonel yay sistemi arasındaki en önemli fark yayların birbirine bağlanma yöntemidir. Yay sargılarının bağımlı ya da bağımsız olması da yatağın esneme durumunu etkiler ve değiştirir. Paket yaylar, vücudun yapısına göre esneklik gösterebilirken, bonel yayda bu durum söz konusu değildir.

Herkül hasır yay sistemi nedir?

Herkül yay sistemi var olan yay sistemlerine kıyasla en çok yay adedine sahip olmasıdır. ... Sisteme özgü kesintisiz yay örgüsü yıllarca bozulmalara uğramadan vücudu destekler ve ağırlığı yatağa eşit olarak dağıtarak her uyku pozisyonunda rahat ve kesintisiz bir uyku uyumanızı sağlar.