Survivor 2021 Dokunulmazlık oyununu Kim?

İçindekiler:

  1. Survivor 2021 Dokunulmazlık oyununu Kim?
  2. Survivor Dokunulmazlik oyunu kim kazandı?
  3. 22 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  4. 2 Dokunulmazliği kim kazandı?
  5. Survivor Kim Elendi?
  6. 2 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?
  7. MasterChef kime kasık attı?

Survivor 2021 Dokunulmazlık oyununu Kim?

Survivor 2021'de son dokunulmazlık oyununu kazanan Berkay oldu. İki kez dokunulmazlık sembolünü kazanan Berkay, daha önce Aleyna'yı eleme adayı olarak göstermişti. Ada konseyinde Berkay, son eleme adayı olarak Ayşe'yi söyledi.

Survivor Dokunulmazlik oyunu kim kazandı?

Dokunulmazlık finaline çıkan ilk isim Poyraz'ı 5-4 yenen Aleyna oldu. Günün diğer finalisti ise İsmail Balaban oldu. Bu ikili, performans oyunu sonrasında dokunulmazlık oyun finalinde de karşı karşıya geldi. Mükemmel mücadelede kazanan Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

22 mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

22 MAYIS. AVANTAJI KİM KAZANDI? Dokunulmazlık oyununda avantaj mücadelesi için Kırmızı takımdan Batuhan ve Aleyna Kalaycıoğlu, Mavi takımdan Steven ile Merve Aydın parkura çıktı. Bayrak yarışında avantajı kazanan Kırmızı takım oldu.

2 Dokunulmazliği kim kazandı?

Aleyna Kalaycıoğlu ile gönüllüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Survivor Kim Elendi?

22. haftada eleme adayları Dora, Aleyna Çalışkan, Poyraz ve Batuhan'dan Survivor SMS oy sıralamasına göre adadan elenen isim Aleyna Çalışkan oldu.

2 Eylül MasterChef dokunulmazlığı kim kazandı?

MasterChef'in son bölümünde 2 Eylül bireysel dokunulmazlığın sahibi Milhan oldu. Milhan ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Diğer eleme adayı da yapılan oylama ile Dilara oldu. Böylece bu haftanın eleme adayları Emre, Fatma, Hasan ve Dilara oldu.

MasterChef kime kasık attı?

SOMER ŞEF'E KAŞIK ATTIRAN TABAK Süre bitiminde şefler, yarışmacıların hazırladığı yemeklerin tadımını yaptı. Kritik tadım sonrasında şefler, yarışmacıları hazırladıkları yemekler için tebrik etti. Altı isim arasında gecenin en iyi tabağını çıkaran Eren oldu. Şef Sivrioğlu, yemeğini çok beğendiği Eren için kaşık attı.