Jamaika nasıl bir uyuşturucu?

İçindekiler:

  1. Jamaika nasıl bir uyuşturucu?
  2. Jamaika ve bonzai Aynı mi?
  3. Jamaika içince ne olur?
  4. Bonzai maddesi nasıl içilir?
  5. Ot içen insan nasıl anlaşılır?
  6. Bonzai içince ne olur?

Jamaika nasıl bir uyuşturucu?

Bonzai ve jamaika, içeriğinde ne olduğu belli olmayan sentetik bir uyuşturucudur ve çok tehlikelidir. Esrara benzer etki yaratsa da esrar değildir. Tüm uyuşturucu maddeler gibi bağımlılık yapar. Bonzainin özellikle alkol ile kullanımı ciddi sonuçlar doğurabildiği gibi ertesi gün baş ağrıları da saatlerce sürebilir.

Jamaika ve bonzai Aynı mi?

ABD'de K2, Avrupa'da Spice, Türkiye'de Bonzai ya da Jamaika olarak adlandırılmıştır. Avrupa, Amerika ve Japonya'da internet üzerinden kolayla ulaşılabilir bir uyuşturucudur.

Jamaika içince ne olur?

Sigara gibi sarılıp içilen Jamaika içildikten sonra kişide nefes darlığı, hızlı kalp çarpıntısı, ani kan basıncı görülür. Nabız ve ani tansiyon düşüşüne neden olur. halüsinasyon etkisi vardır.

Bonzai maddesi nasıl içilir?

Solunum yoluyla (burundan çekilerek) alındığında, akciğerler tarafından anında emilerek kana karışır.

Ot içen insan nasıl anlaşılır?

Esrar kullanan kişi esrarın etkisinde olduğu sürede gereksiz ve anlamsız şekilde güldüğü gözlemlenir. Bazen tersine korku ve panik hali içerisinde olur. Denge kaybı, gözlerde kızarma, reflekslerin yavaşlaması, unutkanlık da görülebilir. Esrarın etkisi geçtikten sonra ise uyku hali, yorgunluk ve huzursuzluk gözlemlenir.

Bonzai içince ne olur?

8) BONZAİ KULLANANA NE OLUYOR? Bu maddeyi kullanan kişilerde ağız kuruluğu, kalp atışlarında şiddetli hızlanma, kalp krizi hissi, paranoya, kilo kaybı ile aşırı terleme, vücutta iyileşmeyen büyük sivilcelere oluşuyor. Unutkanlık, endişe, kaygı düzeyinde ciddi artış meydana getiriyor.