Torunlar inşaat kime ait?

İçindekiler:

  1. Torunlar inşaat kime ait?
  2. Torunlar Holding ne iş yapar?
  3. Aziz Torun kimdir nerelidir?
  4. Torunlar Gayrimenkul nerede?
  5. Torun Center sahibi kim?
  6. Gimat kime ait?
  7. Yunus Emre Torun kimdir?
  8. Torunlar inşaatın sahibi kim nereli?
  9. Turan torun kimdir?
  10. Trgyo hisse kimin?
  11. Başkent Doğalgaz Dağıtım kime ait?
  12. Torun Center'da neler var?
  13. Okyay Kepenek kimdir?
  14. Yunus Emre Torun kaç yaşında?
  15. Zeynep Torun kimdir?
  16. Başkent Doğalgaz kime satıldı?

Torunlar inşaat kime ait?

Mehmet Torun, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın kurucu ortaklarındandır ve Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili'dir.

Torunlar Holding ne iş yapar?

Torunlar GYO aynı zamanda Türkiye'nin en büyük yerli AVM yatırımcısı olarak perakende sektörünün gelişimine katkı sağlayan öncü şirketlerden biridir. Torunlar Grubu, avm yönetim hizmetleri ve eğlence sektörüne yönelik yatırımlar hayata geçiren Torun AVM şirketi ile de sektöründe öncü projelere imza atmaktadır.

Aziz Torun kimdir nerelidir?

1950 yılında Erzincan'ın Kemah İlçesi'nde doğmuştur. 1975 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olan Torun, 19 yılları arasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda İş Müfettişliği yapmıştır. ... Aziz Torun evli ve 2 çocuk sahibidir.

Torunlar Gayrimenkul nerede?

TORUNLAR GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
BİST KoduTRGYO
Merkez AdresiRüzgarlıbahçe Mahallesi Selvi Çıkmazı No: 4 Beykoz / İstanbul
Merkez Tel0216 425 20 07
Merkez Faks0216 425 03 12
Web Adresihttp://www.torunlargyo.com.tr
8 satır daha

Torun Center sahibi kim?

Torunlar GYO
BaşkanAziz Torun
Faaliyet Alanıİnşaat ve Gayrimenkul
Kuruluş tarihi1977
İdare Merkeziİstanbul
4 satır daha

Gimat kime ait?

Torunlar GYO A.Ş.ve Yeni Gimat GYO A.Ş.

Yunus Emre Torun kimdir?

1980 yılında İstanbul'da doğan Yunus Emre Torun, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde gerçekleştirmiştir. Bu okuldan 2002 yılında mezun olan Yunus Emre Torun, 2003 yılında UC Berkeley Üniversitesinde dil eğitimini tamamlamıştır.

Torunlar inşaatın sahibi kim nereli?

Yönetim Kurulu - Torunlar GYO. 1950'de Erzincan - Kemah'ta doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nden 1975'te mezun oldu.

Turan torun kimdir?

ÜLKÜCÜ ŞEHİT - TORUN TURAN Erzincan'ın Çayırlı ilçesinden olup 25 yaşındaydı. Çayırlı ÜOD'nin başkanlığını yapıyordu. Olay günü, Ankara'ya gitmek üzere Çayırlı tren istasyonunda beklerken komünist militanlar tarafından vurularak şehit edildi. Cenazesi, Çayırlı'da toprağa verildi.

Trgyo hisse kimin?

Torunlar Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (TRGYO)

Başkent Doğalgaz Dağıtım kime ait?

2007 yılında kurulan ve 2013 yılında gerçekleştirilen özelleştirme ile birlikte Torunlar Enerji bünyesinde ülkemizin ilk ve en büyük özel doğal gaz dağıtım şirketi olarak faaliyetlerini sürdüren Başkent Doğal Gaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sahibi olan Torunlar Enerji Yönetim Kurulu Başkanı merak ...

Torun Center'da neler var?

Torunlar GYO tarafından geliştirilmiş olan proje toplamda 4 blok ve bahçe ofislerinden oluşmaktadır. Projenin toplam inşaat alanı 246.489 metrekaredir. Projenin donatıları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, parti salonu, restoran, spor merkezi ve sauna yer almaktadır.

Okyay Kepenek kimdir?

Okyay Kepenek, şuan da hala Gökok Kuruyemiş Teks.İnş.San.Tic Ltd Şti.'de Sorumlu Müdürlük, Anadolu Gayrimenkul Yönetimi A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine devam ediyor. ...

Yunus Emre Torun kaç yaşında?

1980 yılında İstanbul'da doğan Yunus Emre Torun, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü'nde gerçekleştirmiştir. Bu okuldan 2002 yılında mezun olan Yunus Emre Torun, 2003 yılında UC Berkeley Üniversitesinde dil eğitimini tamamlamıştır.

Zeynep Torun kimdir?

TED İstanbul Koleji ve Kadir Has Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı mezunu Zeynep Torun, mevcut ve geliştirdiği projeler ile büyümesini sürdüren Torunlar GYO'nun iletişim ve pazarlama çalışmalarından sorumlu İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Başkent Doğalgaz kime satıldı?

Başkent Doğalgaz'ın daha önce iptal edilen özelleştirme ihalesi bugün tekrar yapıldı.İhaleyi 1 milyar 162 milyon dolar veren Torunlar Gıda kazandı.