2020 MSB astsubay alımı ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2020 MSB astsubay alımı ne zaman?
  2. Astsubay için yaş sınırı kaç?
  3. Muvazzaf astsubay kimler başvurabilir?
  4. Uzman Çavuş alımları ne zaman başlayacak?
  5. Üniversite mezunları kaç yaşına kadar astsubay olabilir?
  6. 2021 kaç tane subay alınacak?
  7. 2021 uzman Çavuş başvuruları ne zaman?
  8. 4 yıllık üniversite mezunu astsubay olabilir mi?
  9. 16 yaşında astsubay olunur mu?

2020 MSB astsubay alımı ne zaman?

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) kara, hava, deniz kuvvetleri muvazzaf astsubay alımı ön başvuru sonuçları, mülakat tarihleri ve KPSS taban puanları detayları şöyle; Milli Savunma Bakanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri 2020 Yılı Dış Kaynaktan Muvazzaf Astsubay Adayı Temini Seçim Aşaması Faaliyetleri 27 Ocak- ...

Astsubay için yaş sınırı kaç?

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Eğitim Merkezi Komutanlığı Temin Yönetmeliği. b. Yaş Şartı: Düzeltilmemiş nüfus kaydına göre müracaat yapılan yılın Ocak ayının biri itibariyle 27 yaşını, lisansüstü öğrenimini tamamlamış olanlar için 32 yaşını bitirmemiş olmak. c.

Muvazzaf astsubay kimler başvurabilir?

Muvazzaf Astsubay, 926 sayılı TSK Personel Kanunu kapsamında, en az iki yıl süreli fakülte veya yüksekokulları bitiren ve kılavuzun müteakip bölümlerinde açıklanan şartları sağlayan kadın ve erkeklerden istihdam edilen astsubaylardır.

Uzman Çavuş alımları ne zaman başlayacak?

BAŞVURULAR NE ZAMAN BAŞLIYOR? Jandarma Genel Komutanlığı 5.000 sözleşmeli uzman erbaş alımı başvuruları ile tarihleri arasında Jandarma Personel Temin Sistemi E-Devlet üzerinden yapılacaktır.

Üniversite mezunları kaç yaşına kadar astsubay olabilir?

Lisans düzeyinde mezunlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşından büyük olmamak, Lisansüstü eğitimini tamamlamış olanlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk günü itibariyle 32 yaşından büyük olmamak, tıpta uzmanlık eğitimi almış olanlar için başvuru yapılan yılın ocak ayının ilk ...

2021 kaç tane subay alınacak?

2021 yılı için 550 muvazzaf ve sözleşmeli subay alımı yapacak.

2021 uzman Çavuş başvuruları ne zaman?

JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ''Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları'' kısmından 01-10 Ekim 2021 (saat 23.59'a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

4 yıllık üniversite mezunu astsubay olabilir mi?

Peki, astsubay nasıl olunur. Astsubay olmak isteyenlerin eğitim durumlarının en az lise mezunu olması şarttır. ... Aynı zamanda üniversite veya ön lisans bölümlerinden mezun olanlar TSK'nın yayınladığı duyuruya istinaden askerlik şubesine başvuru yapabilir ve astsubaylık sınavlarına giriş hakkı yakalayabilirler.

16 yaşında astsubay olunur mu?

3) Gün ve aya bakılmaksızın Harp Okulları için en fazla 20 (yirmi) yaşında olmak ( ve sonrası doğumlu), Astsubay Meslek Yüksekokulları için en fazla 21 (yirmibir yaşında olmak. ( ve sonrası doğumlu) Yaş hesabı, içinde bulunulan yıldan doğum yılı çıkarılarak hesap edilecektir.