National Geographic Now kaçıncı kanalda?

İçindekiler:

  1. National Geographic Now kaçıncı kanalda?
  2. National Geographic nereden izleyebilirim?
  3. National Geographic ne demekdir?
  4. Nat Geo nun sahibi kim?
  5. National Geographic amacı nedir?
  6. National Geographic nasil bir marka?

National Geographic Now kaçıncı kanalda?

National Geographic Channel, Türkiye'de DIGITURK 181. kanalda, D-Smart 63. kanalda, Teledünya'da (Dijital Kablo) 189. kanalda, Tivibu Ev 102. kanalda, Tivibu Web 102. kanalda, Turkcell TV+ 150. kanalda ve Kablo TV'de 24 saat boyunca yayında.

National Geographic nereden izleyebilirim?

Fox International Channels ve Türksat A.Ş. arasındaki anlaşma sayesinde National Geographic Channel belgesellerini istediğiniz zaman, istediğiniz yerde izleyebileceksiniz. PC ve iPad üzerinden ulaşabileceğiniz uygulamada belgesellerin tam bölümleri NatGeo Play Teledünya Üst Paket üyelerine ücretsiz olarak açık.

National Geographic ne demekdir?

The National Geographic Magazine (NGM), 1888 yılından beri yayımlanmakta olan ABD merkezli dergidir. ... National Geographic Society'nin resmî yayın organıdır.

Nat Geo nun sahibi kim?

National Geographic (TV Kanalı)
KuruluşOcak 1997
SahibiNational Geographic Channel U.S. Owned by: National Geographic Television & Film (%25) Fox Cable Networks (News Corporation) (%75) National Geographic Channel Int'l Owned by: National Geographic Television & Film (%26) Fox Entertainment Group (%54) BSkyB (%20)
17 satır daha

National Geographic amacı nedir?

Dünya kültürünü ve tarihini inceler. tarihinde otuz üç kişi tarafından; "Coğrafi bilgiyi arttırmak amaçlı bir cemiyet kurmak" amacıyla kurulan National Geographic Cemiyeti; Gardiner Greene Hubbard tarafından kurulmuş ve damadı Alexander Graham Bell da ikinci başkanı olarak görevine devam etmiştir.

National Geographic nasil bir marka?

Worldwide Retail Store holdinge ait olan National Geographic giyim mağazaları, 2010 yılından sonra Türkiye'de de müşterileriyle buluşmaya başlamıştır. National Geographic markası, sıklıkla spor giyim ürünleriyle öne çıkar. Kişilerin doğayı keşfederken National Geographic ürünleri ile konforlu ve şık olması amaçlanır.