Yesilay org tr yarışma 2021 Başvuru nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Yesilay org tr yarışma 2021 Başvuru nasıl yapılır?
  2. Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi Nedir?
  3. Yeşilay neyle mücadele eder?
  4. Kızılay kulübü ne işe yarar?

Yesilay org tr yarışma 2021 Başvuru nasıl yapılır?

Tüm başvurular snsg.yesilay.org.tr adresinden sistem üzerinden gerçekleştirilecektir. Görsel eserler sisteme yüklenirken tarayıcı ya da fotoğraf makinesi ile dijital hale getirilerek sisteme yüklenecektir. Edebi eserler, word dosyası şeklinde ya da taranarak sisteme yüklenecektir.

Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi Nedir?

Ana konusu bağımlılık olan ve Türkiye'deki ilkokul, ortaokul ve liselerde sigara, alkol, uyuşturucu madde ve kumar bağımlılığının zararları ile ilgili farkındalık oluşturmayı amaçlayan yarışmada; öğrenciler yaptığı eserlerle önce kendi illerinde yarışacak. Kendi ilinde birinci olan eserler ise Türkiye finaline kalacak.

Yeşilay neyle mücadele eder?

Cemiyet, yurdumuzda ahlâkî ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde; tütün, alkol ve madde bağımlılığı gibi toplumun ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar, internet ve teknoloji bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek, milli ...

Kızılay kulübü ne işe yarar?

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü'nün görev ve sorumlulukları şu şekildedir: *Kan bağışının önemini anlamak ve anlatmaktır. *Sağlıklı yaşamanın önemini anlamak ve anlatmaktır. *Doğal afetlerde yardımlaşma ve dayanışmanın önemi anlamak ve anlatmaktır.