Xiaomi ithalatçı garantili ne demek?

İçindekiler:

  1. Xiaomi ithalatçı garantili ne demek?
  2. Ithalatçı garantili cep telefonu ne demek?
  3. Ithalat yolu ile kayıt altına alınan IMEI ne demek?
  4. Trendyol ithalatçı garantili ne demek?
  5. Telefon ithalatçı garantisi nedir?
  6. Ithalat yoluyla kaydedilen ne oluyor?

Xiaomi ithalatçı garantili ne demek?

İthalatçı garantisi, firmanın büyük firmaların cihazlarını yurtdışından getirmesinin ardından vermiş olduğu garanti anlamına gelmektedir. Büyük firmaların ürünlerini yurt dışından alınması ile gerçekleşen ithalatın ardından verilen garanti ile tüketici hakları koruma altına alınmaktadır.

Ithalatçı garantili cep telefonu ne demek?

Satılacak ürünün kendi firması ile bu aracı arasında bir anlaşma vardır. Bu şekilde iş yapan firmaların vermiş olduğu garanti ithalatçı garantisidir. ... Ürünü üreticiden almadığınız ve bir aracıdan aldığınız için servis ürünü tamir etmeyi kabul etmez.

Ithalat yolu ile kayıt altına alınan IMEI ne demek?

Günümüzde birçok akıllı telefon yurt dışından ithalat yoluyla getirilmektedir. ... İthalat yoluyla kaydedilen IMEI daha detaylı açıklamak gerekirse, yasal yollarla Türkiye'ye getirilmiş ve ithalatçı firma tarafından BTK'ya kayıt ettirilmiş telefonların kimlik numarasıdır.

Trendyol ithalatçı garantili ne demek?

Büyük bir perakende markası ya da herhangi bir firmanın, yurt dışından yüklü miktarda ürün getirmesi ve bunun satış sonrası desteğini üstlenmesine, ithalatçı garantisi adı veriliyor.

Telefon ithalatçı garantisi nedir?

Satılacak ürünün kendi firması ile bu aracı arasında bir anlaşma vardır. Bu şekilde iş yapan firmaların vermiş olduğu garanti ithalatçı garantisidir. Bu durumda ürünleriniz arızalandığı zaman yetkili servis tarafından tamiratı gerçekleştirilmemektedir.

Ithalat yoluyla kaydedilen ne oluyor?

İthalat yoluyla kaydedilen IMEI daha detaylı açıklamak gerekirse, yasal yollarla Türkiye'ye getirilmiş ve ithalatçı firma tarafından BTK'ya kayıt ettirilmiş telefonların kimlik numarasıdır. İthalatçı firma bu telefonların imei numaralarının ücretini ödeyip kayıt ettirmektedir.