Istanbul üniversitesi ikinci üniversite başvuru ne zaman?

İçindekiler:

  1. Istanbul üniversitesi ikinci üniversite başvuru ne zaman?
  2. Auzef ikinci üniversite başvuru nasıl yapılır?
  3. Ikinci üniversite başvuru ne zaman?
  4. Ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır?

Istanbul üniversitesi ikinci üniversite başvuru ne zaman?

AUZEF İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYITLARI NE ZAMAN? İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF), ikinci üniversite kayıtları 16 Ağustos - tarihleri arasında ''basvuru.istanbul.edu.tr'' adresi üzerinden yapılacak.

Auzef ikinci üniversite başvuru nasıl yapılır?

2 Eylül – tarihleri arasında basvuru.istanbul.edu.tr adresinden sınavsız ikinci üniversite başvurusu için hesap oluşturulur. Hesap aktivasyon işlemi tamamlanır. Aynı sisteme giriş yapılarak bilgi güncelleme ve tercih işlemleri gerçekleştirilir.

Ikinci üniversite başvuru ne zaman?

Lisans eğitimi alanlar ön lisans veya lisans programlarına, Ön lisans eğitimi alanlar ön lisans programlarına çevrimiçi başvurarak kayıt yaptırabilir. Çevrimiçi (Online) Başvuru ve Kayıt İşlemleri: 23 Ağustos 2021 Pazartesi günü saat 09:00'da başlayıp, Cuma günü saat 17:00'da sona erecektir.”

Ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır?

İkinci üniversite ön kayıt işlemini Yükseköğretim Bilgi Sisteminde (YÖKSİS) mezuniyet ya da öğrencilik bilgisi mevcut olan öğrenci adayları İKİNCİ ÜNİVERSİTE KAYIT SAYFASI'ndan yapabilirler. Bu adresten ön kayıt işlemini yapan adayların kesin kayıt işlemleri için herhangi bir belge göndermelerine gerek yoktur.