Akıllı tahta işletim sistemi nedir?

İçindekiler:

  1. Akıllı tahta işletim sistemi nedir?
  2. Akıllı tahta kaç inç?
  3. Akıllı tahta Pardus nedir?
  4. Pardus etap nedir?
  5. Pardus kaç gb?
  6. Pardus yerli mi?
  7. Pardus virüs bulaşır mı?

Akıllı tahta işletim sistemi nedir?

Etkileşimli Tahtalar için Özel Olarak Tasarlanmış Yepyeni Bir Arayüz. PARDUS, Debian GNU/Linux [1] temelli açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir. İnternet üzerinden ücretsiz olarak indirilebilmekte ve kolay kurulabilmektedir.

Akıllı tahta kaç inç?

65 inç ekranlı akıllı tahta çoklu dokunuşu destekleyen ekrana sahip. Microsoft Windows ve Pardus işletim sistemleri ile çalışan tahta, Intel Core i3 işlemci kulalnıyor.

Akıllı tahta Pardus nedir?

Pardus Etkileşimli Tahta Arayüzü eğitim kurumlarında kullanılmakta olan etkileşimli tahtalarda kullanılmak üzere özel olarak tasarlandı. Tasarım ve eklenen yeni özellikler dokunmatik ekranlı bir cihazın daha kolay ve etkili kullanımını sağlaması düşünülerek geliştirildi.

Pardus etap nedir?

Pardus ETAP 5.

Pardus kaç gb?

Sistem gereksinimleri: 2GB RAM, 20GB disk alanı, 256MB ekran kartı, 64-bit destekli işlemci.

Pardus yerli mi?

Pardus (yazıldığı gibi okunur), Türkiye'de TÜBİTAK tarafından geliştirilen bir Linux dağıtımı olan işletim sistemi. Planlamasına 2003 yılında başlanmış olup ilk kararlı sürümü 27 Aralık 2005'te yayınlanmıştır. Pardus adı, Anadolu Parsı'nın bilimsel adı olan Panthera pardus tulliana'dan gelmektedir.

Pardus virüs bulaşır mı?

Pardus linux tabanlı olduğu için virüs bulaşma ihtimali oldukça az ve zaten bi şey kurarken enellikle şifre ister veya şunu kurdum die rapor eder.