6 Kasım Fenerbahçe-Galatasaray maçı golleri kim attı?

İçindekiler:

  1. 6 Kasım Fenerbahçe-Galatasaray maçı golleri kim attı?
  2. Fenerbahçe-Galatasaray'ı ne zaman 6 0 yendi?
  3. Galatasaray fenerbahçeyi 7 0 yendi mi?
  4. Galatasaray 7 Fenerbahçe 0 doğru mu?
  5. Fb bjk en fazla kim yendi?
  6. Fenerbahçe 6 1 kime yenildi?
  7. Galatasaray kaç yıl sonra feneri yendi?
  8. Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi?
  9. Galatasaray Fenerbahçe'yi kaç sıfır mağlup etti?
  10. Beşiktaş Fenerbahçe'yi en fazla kaç kaç yendi?

6 Kasım Fenerbahçe-Galatasaray maçı golleri kim attı?

Bu maçla birlikte Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde Galatasaray'a karşı en farklı galibiyetini elde etmiştir. Kıtalararası derbi olarak da bilinen maçta Fenerbahçe'nin gollerini, Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat kaydetmiştir.

Fenerbahçe-Galatasaray'ı ne zaman 6 0 yendi?

Fenerbahçe ise rakibi Galatasaray karşısında şimdiye dek en farklı skorlu galibiyeti, 2002-2003 sezonunun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan maçta elde etti. 'deki müsabakayı 6-0 kazanan sarı-lacivertli ekip, aynı zamanda lig maçlarında iki takım arasındaki en farklı skorlu galibiyete imza attı.

Galatasaray fenerbahçeyi 7 0 yendi mi?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç. tarihinde oynanan maçtaki gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent'ten, bir gol ise İdris'ten gelmişti.

Galatasaray 7 Fenerbahçe 0 doğru mu?

Galatasaray ile Fenerbahçe kulüplerinin futbol takımları arasında oynanan ve en farklı şekilde, 7-0'lık skorla, sonuçlanan maç. tarihinde oynanan maçtaki gollerin dördünü Celal İbrahim atarken, iki gol Emin Bülent'ten, bir gol ise İdris'ten gelmişti.

Fb bjk en fazla kim yendi?

İki takımın yaptığı 354 futbol maçında en çok kazanan takım, 133 maçla Fenerbahçe'dir. Beşiktaş'ın 127 galibiyetinin olduğu ezeli rekabetin 94 maçında ise taraflar eşitliği bozamamıştır. Bu 3 tanesi resmî maçtır. Resmî maçlarda ise, Beşiktaş futbol takımı 109, Fenerbahçe 105 galibiyet almıştır.

Fenerbahçe 6 1 kime yenildi?

Fenerbahçe sahasında oynadığı Gençlerbirliği maçını 2-1 kaybetti ve bu sezon sahasında 6.kez lig maçı kaybetti. Fenerbahçe böylece lig tarihinde ilk kez sahasında bu kadar çok yenilgi almış oldu.

Galatasaray kaç yıl sonra feneri yendi?

Galatasaray ayrıca Mart 1988'den sonra Fenerbahçe'yi deplasmanda üst üste yenmeyi başardı. Daha önce Kadıköy'de 20 yıldır kazanamayan Galatasaray, deplasmanda en son 2016'da mağlup oldu.

Sparta Prag 12 Galatasaray 0 gerçek mi?

Sezonun en farklı yenilgisi tarihinde oynanan ve 12-0'lık skorla sonuçlanan Sparta Prag karşılaşmasıdır. Ancak bu karşılaşmanın resmi bir dayanağının olmadığı, söylenti üzerine kayıtlara eklendiği, bazı iddialara göre bu maçın aslında 3-1 bittiği söylenir.

Galatasaray Fenerbahçe'yi kaç sıfır mağlup etti?

Galatasaray Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 1-0 yenerek ligde liderliğe yükseldi.

Beşiktaş Fenerbahçe'yi en fazla kaç kaç yendi?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, 1959 yılından bu yana düzenlenen lig maçlarında ise 129 kez karşı karşıya geldi. Ligde geride kalan müsabakalarda Fenerbahçe 47, Beşiktaş 41 galibiyet aldı.