Online sistem ne demek?

İçindekiler:

  1. Online sistem ne demek?
  2. Uzaktan eğitim deyince aklımıza ne gelir?
  3. Dejenerasyonu ne demek?
  4. Uzaktan eğitim geleneksel eğitimin yerini alabilir mı?
  5. Online eğitim nasıl yapılır?

Online sistem ne demek?

Online ödeme sistemi OÖS, ülkemizde e-tahsilat, internetten tahsilat, sanal pos ve benzeri isimlerle de adlandırılan ve sanal (internet) ortamda kredi kartıyla yapılan ödeme yöntemine verilen addır. ... Bayileriniz ve onların alt bayilerinin yaptıkları ödemeler cari hesaplara anlık olarak işlenir.

Uzaktan eğitim deyince aklımıza ne gelir?

Uzaktan Eğitim Ne Anlama Gelir? Zamandan ve mekândan bağımsız, internet ortamının bulunduğu her yerde, öğrenci ve öğretmenlerin görüntülü ve sesli olarak gerçekleştirdikleri eğitim biçimine uzaktan eğitim adı verilir. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilen eğitim, öğrenciler ve eğitmenler için büyük olanaklar sağlar.

Dejenerasyonu ne demek?

Anlam bakımından dokuların normal yapılarının bozulup normal fonksiyonlarını yapamayacak hale gelmeleri demektir. Dokuların bozulması sonucu ortaya çıkan dejenerasyon bu tarz durumları tanımlamak için kullanılır.

Uzaktan eğitim geleneksel eğitimin yerini alabilir mı?

Uzaktan eğitim sistemlerinin geleneksel eğitimin yerini alması mümkün değildir. ... Geleneksel eğitim ile uzaktan eğitim sistemlerinin birleştirilerek verilmesi daha etkin bir eğitimi sağlar.

Online eğitim nasıl yapılır?

Üniversite eğitiminin bir parçası haline gelen online eğitim, mekâna ve zamana bağlı olmaksızın öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüste bir araya gelme zorunluluğu olmaksızın, derslerin bilgisayar teknolojileri aracılığıyla, sanal ortamda, görüntülü ve sesli olarak işlendiği, öğrencilerin istediği zaman bu dersleri ...