Pubglite nasıl indirilir?

İçindekiler:

  1. Pubglite nasıl indirilir?
  2. PUBG Lite telefondan oynanır mı?
  3. PUBG Lite mi Mobile mi?
  4. PUBG Lite kalktı mı?
  5. PUBG Lite bitiyor mu?
  6. PUBG Mobile Lite farkı nedir?

Pubglite nasıl indirilir?

Adım adım PUBG Lite nasıl indirilir diyecek olursanız;
  1. Eğer PUBG hesabınız yok ise üyelik açın.
  2. Hesap oluşturduktan sonra oyunu indirin.
  3. İndirmiş olduğunuz dosyayı bilgisayarınıza kurun.
  4. Kurulum tamamlandıktan sonra PUBG Lite indirme işlemini tamamlamış olacaksınız. Oyuna başlayabilirsiniz.

PUBG Lite telefondan oynanır mı?

Yalnızca Android cihazlara Google Play Store üzerinden indirilebilen PUBG Mobile Lite, daha düşük performansla çalışan akıllı telefon ve tabletlerde nitelikli oyun deneyimi sağlayabilmek için Unreal Engine oyun motoruyla hazırlandı.

PUBG Lite mi Mobile mi?

Lite sürümü adından da anlaşılacağı üzere daha hafif ve sade olarak oyuncularla buluşuyor. Bu da oyunun telefonda daha hızlı ve akıcı çalışmasını sağlıyor. PUBG Mobile ise hem Android hem de iOS cihazlardan oynanabiliyor. Ayrıca iki oyunu özel yazılımlarla bilgisayarda da oynamak mümkün.

PUBG Lite kalktı mı?

PUBG LITE sözlerinde tarihe de değindi: "Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Lite bitiyor mu?

"Ne kadar üzülsek de plana göre PUBG LITE hizmetini 'de (UTC) sonlandıracağımızı bildirmek istiyoruz. Sonlandırma tarihine kadar, normal şekilde oyunu oynamaya devam edebilecek ve önceden sahip olduğunuz L-COIN de dahil, oyun içi kredilerinizi harcayabileceksiniz."

PUBG Mobile Lite farkı nedir?

PUBG Mobile Lite ve PUBG Mobile arasında önemli bir boyut farkı var. Ana oyun 2 GB'lık bir indirme boyutuna sahipken, diğer oyunun boyutu sadece 500 MB. Oyunda yalnızca Erangel haritası kullanılıyor. ... Ana oyunda 100 oyuncu ile girilen mücadele Lite versiyonda 60 oyuncuya düşüyor.