Georgina Rodriguez ne iş yapıyor?

İçindekiler:

  1. Georgina Rodriguez ne iş yapıyor?
  2. Ronaldo'nun esi nereli?
  3. Georgina kaç yaşında?
  4. Lionel Messi'nin serveti ne kadar?
  5. Ronaldo dünyanın kaçıncı zengini?
  6. Pele Dünya Kupasında kaç gol attı?
  7. 1958 Dünya Kupası Pele kaç gol attı?
  8. Maradona serveti ne kadar?

Georgina Rodriguez ne iş yapıyor?

Manken

Ronaldo'nun esi nereli?

Model Georgina Rodriguez, ingilizce öğrenmek için İngiltere'ye gitmişti. 3 yıl önce İngiltere'de çalıştığı bir mağazanın etkinliğinde Cristiano Ronaldo ile tanışmıştı. Ronaldo ile tanıştıktan sonra magazin gündeminden düşmeyen Rodriguez, 7 Ocak 1994 (26 yıl yaşında), Buenos Aires, Arjantin doğumluudur.

Georgina kaç yaşında?

27 yaşında (27 Ocak 1994)

Lionel Messi'nin serveti ne kadar?

Tam bir araba tutkunu olan Arjantinli yıldız futbolcu, otomobil koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. 3 milyar lira serveti olduğu tahmin edilen Lionel Messi'nin garajında yaklaşık 1 milyar lira değerinde GranTurismo S, GranTurismo MC Stradale ve Maserati marka otomobillere sahip.

Ronaldo dünyanın kaçıncı zengini?

İşte dünyanın en zengin 10 futbolcusu. Listeye göre dünyanın en zengin futbolcusu 148 milyon avro mal varlığı olan Cristiano Ronaldo.

Pele Dünya Kupasında kaç gol attı?

Dünya'nın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olarak kabul görmektedir. 3 kere, FIFA Dünya Kupası'nı kazanan takımda yer almıştır. İlk dünya şampiyonluğunu 1958 yılında yaşadı. Futbol kariyerinde 1281 gol atarak kırılması çok zor olan bir rekora imza atmıştır.

1958 Dünya Kupası Pele kaç gol attı?

Peleli sambacılar ev sahibi İsveç'i 5–2 yenerek Brezilya tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nı kazanmıştır. Pele attığı 2 golle bu maça'da damgasını vurmuştur. Sambacı Turnuva'da toplamda ise 6 gole imza atmıştır.

Maradona serveti ne kadar?

İlk grup tahminler Maradona'nın spor arabalarından, kıymetli taşınır ve taşınmaz varlıkları üzerinden bir hesaplamaya dayanıyor. Arjantin medyası bu hesaplamalara göre efsane futbolcunun servetinin 75 milyon dolar ile 100 milyon dolar arasında olduğunu tahmin ediyor.