Türkcell cayma bedeli ne kadar?

İçindekiler:

  1. Türkcell cayma bedeli ne kadar?
  2. Internet sözleşmesi nasıl iptal edilir?
  3. 14 gün cayma hakkı ne zaman başlar?
  4. E devlet üzerinden internet abonelik iptali nasıl yapılır?
  5. Türkcell cayma bedeli ödüyor mu?
  6. Cayma Bedeli ne zaman Yansir?

Türkcell cayma bedeli ne kadar?

Turkcell Fatura Cayma Bedeli 2021 Yaklaşık 8 ay sonra hattınızı kapatmak istediğinizde her ay 30 TL olacak şekilde toplamda 240 TL gibi bir cayma bedeli ödemeniz gerekebiliyor.

Internet sözleşmesi nasıl iptal edilir?

Evde internet sözleşmesini ya da benzeri taahhütlü abonelik sözleşmesinin iptali ilgili şirketin yetkili bayilerine dilekçe vermek suretiyle ya da teyit edilmiş olması koşulu ile ilgili şirketin fax numarasına fax çekilmesi suretiyle ya da şirket tarafından belirlenen diğer yöntemler ile imzalı bir dilekçe aracılığı ...

14 gün cayma hakkı ne zaman başlar?

Bu yönetmeliğe göre tüketicinin cayma ve sözleşmeden dönme hakkı şu şekilde belirtilmektedir. (1) Tüketici, sözleşmenin kurulduğu tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahiptir.

E devlet üzerinden internet abonelik iptali nasıl yapılır?

Kimlik Kartı ya da bankacılık uygulamaları üzerinden e-Devlet'e giriş yapın. Karşınıza çıkan listeden aboneliğini iptal etmek istediğiniz şirketi seçin ve “abonelik sorgula” kısmına tıklayın. Çıkan ekranda “fesih başvurusu yap” bağlantısına tıklayıp fesih başvuru nedeninizi doldurun.

Türkcell cayma bedeli ödüyor mu?

Evet. Cayma bedeli faturanızı sizin ödemeniz gerekmektedir. Vergiler ve yapılan kullanım miktar tutarı hariç çıkan ceza bedeli Turkcell Superonline faturalarınızdan düşülecektir.

Cayma Bedeli ne zaman Yansir?

Tüketici herhangi bir durumda taahhüt süresi dolmadan aboneliğini iptal etmek istediğinde ya da başka bir firmadan hizmet almak istediği durumlarda müşteriye cayma bedeli yansıtılacaktır.