Fenerbahce beko petkimspor macı hangi kanalda?

İçindekiler:

  1. Fenerbahce beko petkimspor macı hangi kanalda?
  2. Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı saat kaçta?
  3. Fenerbahce Basketbol macı hangi kanalda?
  4. Fenerbahçe Galatasaray basketbol kaç kaç bitti?

Fenerbahce beko petkimspor macı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko, ING Basketbol Süper Ligi'nin ikinci haftasında bugün Aliağa Petkim Spor'u konuk edecek. 20.15'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Tivibu Spor canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe Galatasaray basketbol maçı saat kaçta?

FENERBAHÇE BEKO - GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA? ING Basketbol Ligi'nde Fenerbahçe Beko - Galatasaray maçı yarın oynanacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak karşılaşma saat 18.00'de başlayacak. Bu maç Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahce Basketbol macı hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonunun ilk haftasında Sırbistan temsilcisi Kızılyıldız mts'yi konuk edecek. Fenerbahçe Ülke Spor ve Etkinlik Salonu'nda yapılacak maç, saat 20.45'te başlayacak. Maçı beIN Sports 3 canlı yayınlayacak.

Fenerbahçe Galatasaray basketbol kaç kaç bitti?

Eminönü Halkevi Spor Salonu'nda oynanan maç 48-15 Galatasaray'ın galibiyetiyle bitti. Galatasaray basketbolunun öncülerinden Turgut Atakol ve Fenerbahçe'nin basketbol şubesi kurucularından Cem Atabeyoğlu karşılaşma sonrası birbirlerini tebrik ederken, basketbol sporunda da ezeli rekabetin başlamasını da kutladılar.