Robot ada kaç TL?

İçindekiler:

  1. Robot ada kaç TL?
  2. Ada robot nedir?
  3. Ada robot ne işe yarar?
  4. Ada robot kim yaptı?
  5. Türkiye'nin ilk robotu kaç TL?
  6. Mini Ada robot nerede üretiliyor?
  7. Mini Ada robot nereli?
  8. Akınsoft robot kimin?
  9. Mini Ada nerede üretiliyor?
  10. Ilk insansı robotun adı nedir?
  11. Akınsoft ne zaman kuruldu?
  12. Akın Soft nerede?
  13. Robot kelimesi ilk ne zaman kullanıldı?
  14. Ilk robot nedir?
  15. Robot süpürge ne isim verilir?
  16. Akınsoft kime ait?
  17. Akınsoft kim kurdu?
  18. Akınsoft nereli?

Robot ada kaç TL?

AKIN Robotics'in robotları hem yazılım hem de donanım açısından farklı sektör ve ihtiyaçlara göre geliştirilebiliyor. Şirketten paylaşılan bilgilere göre Mini Ada serisi robotların satış fiyatı 82 bin TL'den başlıyor.

Ada robot nedir?

Sosyal robot Mini ADA ile merhaba. Gündelik yaşamda yerini alan Mini ADA; havaalanlarında, otogarlarda, otellerde, alışveriş merkezlerinde, mağazalarda, marketlerde, eğitim alanında, fuarlarda, konserlerde, açılış, kutlama organizasyonları gibi birçok alanda görevlendirilebilir.

Ada robot ne işe yarar?

Kol, kafa, yürüme ve yönelim hareketlerini hassas şekilde kontrol edebilmek için tasarlanmış 10 adet motor bulunmaktadır. 3 eksenli kol yapısı ile esnek bir şekilde yukarıya, aşağıya, yana ve geriye doğru hareket edebilir. Etrafı inceleyebilmek ve insansı kafa hareketleri yapabilmek için 2 adet motora sahiptir.

Ada robot kim yaptı?

Konya'da yazılım firması Akınsoft - Akınrobotics tarafından üretilen insansı robot Mini Ada, Antalya'da düzenlenen 4. Akdeniz Bilişim Zirvesinde dans etmesi beklenirken sahneden düştü.

Türkiye'nin ilk robotu kaç TL?

Antalya'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Akdeniz Bilişim Zirvesi'nde dans gösterisi yapması planlanan Türkiye'nin ilk yerli insansı robotu 'Mini Ada', sahneden düştü. 85 bin TL'ye mal olan insansı robotun dijital ekranı ve başı parçalandı.

Mini Ada robot nerede üretiliyor?

Konya'da üretilen Mini ADA: Robot Sofia'dan daha zekiyim.

Mini Ada robot nereli?

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, konuşmaların ardından Konya'da bir fabrikada üretilen ve Türkiye'nin ilk yerli üretim insansı robotları olan ikisi 'Mini Ada' biri de 'Ada GH6' model 3 robot, sahneye çıkarılarak davetlilere tanıtıldı.

Akınsoft robot kimin?

AKINROBOTICS Baş Mühendisi Dr. Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu. 04 Aralık 1996 yılında AKINSOFT firmasını şirketleştirdi ve bu özel tarihi "Dünya Bilişimciler Günü" olarak tüm dünyaya armağan etti.

Mini Ada nerede üretiliyor?

Konya'da üretilen Mini ADA: Robot Sofia'dan daha zekiyim.

Ilk insansı robotun adı nedir?

1893'te Kanadalı profesör George Moore, çelikten yapılma ve 0.5 beygir gücündeki buhar motoruyla çalışan insansı robot prototipi Buhar Adam'ı (Steam Man) üretti. Bu, insansı robotların ilk örneğiydi ve bugün hala insanlar insansı robotlara daha fazla ilgi duyuyor.

Akınsoft ne zaman kuruldu?

Akınsoft/Kuruluş

Akın Soft nerede?

GENEL MERKEZAKINROBOTICS
AKINSOFT İstanbul Bölge Bayi | Niltek Bilgi İşlem ve Yazılım Tic. A.Ş.
Adres : Selahattin Pınar Cd. Kemer İş Hanı No :15/1 Mecidiyeköy/Şişli/İstanbul
Tel: + 74 74 Fax: +90(212) 451 52 20
E-mail : info@akinsoft.istanbul Web : akinsoft.istanbul
5 satır daha

Robot kelimesi ilk ne zaman kullanıldı?

Robot kelimesi, ilk defa Karel Čapek'in 1920 yılında yazdığı R.U.R. - Rossum's Universal Robots adlı (ve Türkçeye Halid Fahri tarafından R.U.R.

Ilk robot nedir?

Robot'un ve robot teknolojilerinin belli tarihsel duraklarına bakıldığında; Japonlar tarafından 1932'de ilk oyuncak robot üretildi. Massachusetts Teknoloji Enstitüsü (MIT) 1940'ta cisimlerin insan olmadan algılanmasını içeren radar teknolojisini geliştirdi.

Robot süpürge ne isim verilir?

Teknolojinin getirdiği imkanlarla geliştirilen robot süpürgelere olan talep, salgın döneminde rekor düzeyde arttı. Sosyal medyada kullanıcılarının “katya” adını verdiği robot süpürgeye, çay getirtildiği, yenilen çekirdek kabuklarını yere atarak süpürtüldüğü komik videolar büyük ilgi görüyor.

Akınsoft kime ait?

Akınsoft, Türkiye merkezli yerli yazılım şirketidir. ERP ve sektör bazlı yazılımları bulunmaktadır. Yazılım alanında başta Wolvox ERP ve CafePlus programları gelmektedir.

Akınsoft kim kurdu?

Özgür AKIN; yılında AKINSOFT'u kurdu. 04 Aralık 1996 yılında AKINSOFT firmasını şirketleştirdi ve bu özel tarihi "Dünya Bilişimciler Günü" olarak tüm dünyaya armağan etti.

Akınsoft nereli?

Akınsoft, Türkiye merkezli yerli yazılım şirketidir. ERP ve sektör bazlı yazılımları bulunmaktadır. Yazılım alanında başta Wolvox ERP ve CafePlus programları gelmektedir. Aynı zamanda insansı robot ve yazılımları alanında çalışmaları bulunmaktadır.