AirPods Pro Güncelleme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. AirPods Pro Güncelleme Nasıl Yapılır?
  2. AirPods son sürüm hangisi?
  3. AirPods um güncel mi?
  4. AirPods Pro orjinallik sorgulama nasıl yapılır?
  5. AirPods sahtesi nasıl anlaşılır?
  6. AirPods um kaçıncı nesil?
  7. AirPods 2 nesil Güncelleme Nasıl Yapılır?
  8. AirPod orjinal olduğunu nasıl anlarız?
  9. Çevrimdışı AirPods nasıl bulunur?
  10. AirPods seri numarası nerede?
  11. AirPods 2 nesil ne zaman çıktı?

AirPods Pro Güncelleme Nasıl Yapılır?

AirPods güncelleme nasıl yapılır? Yukarıda da belirttiğimiz üzere Apple, AirPods'larınızı manuel olarak güncellemenizi sağlamaz. Aslında, bunları manuel olarak güncellemenin bir yolu yoktur. Bunun yerine, güncellemeler mevcut olduğunda, otomatik olarak yüklenir.

AirPods son sürüm hangisi?

İkinci nesil AirPods ve AirPods Pro modelleri için, yeni firmware 3A283 güncellemesi kullanıcılara ulaştırılmaya başlandı.

AirPods um güncel mi?

Güncel AirPods sürümünü öğrenmek için: Açılan pencereden Genel sekmesine tıklayın. Ardından Hakkında kısmına dokunun. Daha sonra ise AirPods'unuzun adının yer aldığı kısmı seçin. Açılan sayfadan AirPods'unuzun yazılım sürümü, model numarası, donanım sürümü ve seri numarası bilgilerine ulaşabilirsiniz.

AirPods Pro orjinallik sorgulama nasıl yapılır?

Seri Numarayı Apple'ın Web Sayfasında Kontrol Edin Seri numarayı Apple'ın web sayfasına girerek kontrol edin. Bununla birlikte sahte AirPods üreticisinin çalıntı seri numaraları kullanması da muhtemel. Hatta şarj kutusu orijinal iken AirPods sahte olabilir.

AirPods sahtesi nasıl anlaşılır?

Sahte AirPods Tespit Etme Yöntemleri
  1. Seri Numarasını Sorgulayın.
  2. Force Touch Özelliğini Kontrol Edin.
  3. 'Hey Siri' Komutunu Kontrol Edin.
  4. Aktif Gürültü Engelleyici Özelliğini Kontrol Edin.
  5. Uzak Mesafelerdeki Bağlantı Gücünü Kontrol Edin.
  6. Orijinal Cihazlarla Kıyaslayın.
  7. Teknik Servisten Destek Alın.
BE

AirPods um kaçıncı nesil?

Ayarlar'a bakın * Aygıtınızda iOS 14 ya da iPadOS 14 veya sonraki bir sürüm yüklü değilse ve AirPods'unuz aygıtınıza bağlıysa model numarasını Ayarlar > Genel > Hakkında'ya giderek bulabilirsiniz. Ardından, AirPods'unuzun adını görene kadar aşağı kaydırıp ada dokunun.

AirPods 2 nesil Güncelleme Nasıl Yapılır?

Ya da cihazınız yeni sürümse ve kablosuz şarjı destekliyorsa, kablosuz şarj standına koyun. AirPods'u şarj ettiğiniz yerin yakınına bağlı olan iPhone veya iPad'i getirin ve iOS cihazınızın internete bağlı olduğundan emin olun. İşleminiz bu kadar! Cihaz güncellemeleri otomatik olarak yapacaktır.

AirPod orjinal olduğunu nasıl anlarız?

Deliklerin farklı konumda olması gibi farklar bulursanız, elinizdeki kulaklıklar sahte demektir. Gerçek AirPods'un sapının alt tarafındaki bölümün oval şeklinde, sahtelerin ise çoğunlukla dairesel şekilde olduğunu söyleyelim. Bunun yanında sahte AirPods genellikle gerçeğinden çok daha büyük bir şarj kutusuyla geliyor.

Çevrimdışı AirPods nasıl bulunur?

AirPods veya AirPods Pro'nuzu bilgisayarınızda görme
  1. iCloud.com/find adresine gidin.
  2. Apple Kimliğinizle giriş yapın.
  3. Tüm Aygıtlar'ı, ardından AirPods'unuzu tıklayın. Her aygıtın altında, konumunun en son ne zaman bulunduğunu veya "Çevrimdışı" ifadesini görürsünüz.
BE

AirPods seri numarası nerede?

Seri numarası, orijinal ürün makbuzunda veya faturasında da yazar. 1. Aygıtınızda iOS 14 veya iPadOS 14'ten önceki bir yazılım sürümü yüklüyse Ayarlar > Genel > Hakkında'ya giderek seri numarasını bulabilirsiniz. AirPods'unuzun adını görene kadar aşağı kaydırın, ardından ada dokunun.

AirPods 2 nesil ne zaman çıktı?

AirPods, 'da iPhone 7 ve Apple Watch 2. seri'nin yanı sıra piyasaya sürüldü.