SSK rapor parasını ne zaman yatırır?

İçindekiler:

  1. SSK rapor parasını ne zaman yatırır?
  2. Rapor parası nereden takip edilir?
  3. SGK rapor parası için nereyi arayabilirim?
  4. Rapor parası e devlet nereden bakılır?

SSK rapor parasını ne zaman yatırır?

İş Göremezlik Ödeneği Ne Kadar Sürede Ödenir? İş göremezlik ödeneğinden faydalanmak isteyen çalışanların SGK tarafından istenen şartları yerine getirmesi ve rapor iletmesi durumunda en geç 15 gün içinde ödemesi yapılıyor.

Rapor parası nereden takip edilir?

PTT rapor parası sorgulaması yapmak için PTT şubelerine giderek nüfus cüzdanıyla giden kişiler paralarının ödenip ödenmediğini öğrenebilirler. Telefon numarası veya SSK üzerinden Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik İletişim Merkezi aranarak rapor parasının ödenip ödenmediği öğrenilebilir.

SGK rapor parası için nereyi arayabilirim?

Alo 170 hattı ile rapor parası sorgulama yapılabilir. E-devlet sisteminden iş göremezlik parası sorgulaması yapabilmek mümkündür. PTT şubesine giderek iş göremezlik parası sorgulaması yapılabilmektedir. SGK'nın telefon numarasını arayarak veya kuruma giderek iş göremezlik parası sorgulanabilmektedir.

Rapor parası e devlet nereden bakılır?

E-devlet üzerinden yapabileceğiniz iş görmezlik rapor sorgulaması için takip etmeniz gereken adımlar şu şekildedir; – https://www.turkiye.gov.tr/4ab-isgoremezlik-odemesi-gorme linkine tıklayarak e-devlet'teki Sosyal Güvenlik Kurumu sayfasına gidin. – Sorgulama için sistemde kimlik doğrulaması yapmanız gerekmektedir.