Khontkar neden içeri girdi?

İçindekiler:

  1. Khontkar neden içeri girdi?
  2. Khontkar Türk mü?
  3. Khontkar ne mezunu?
  4. Khontkar nerede?
  5. Khontkar aslında kimdir?
  6. Khontkar gerçekte kim?
  7. Contra kaç yaşında?
  8. Plaa3 ne zaman çıktı?
  9. Khontkar ne tarz?
  10. Khontkar ismi ne?
  11. Onur Dinç kaç yaşında?
  12. Contra kaç yıldır rap yapıyor?
  13. Contra rapçi mi?
  14. Orjinal mixtape nedir?
  15. Basemode Records kimin?
  16. Türkiyeye Trapi kim getirdi?
  17. Şarkıcı Contra kaç yaşında?

Khontkar neden içeri girdi?

Geçen yıl 'uyuşturucuya özendirme ve bulundurma' suçundan dolayı gözaltına alınan ve cezaevine gönderilen rapçi Khontkar, yargılandığı davada 4 yıl 2 ay hapis cezası aldı. Sosyal medya hesabından mahkemenin kararını duyuran Dinç, "Bugün yaptığımız müzik yüzünden yargılanışımızın son duruşması vardı...

Khontkar Türk mü?

Erken hayatı İzmirli olan trap müzik sanatçısı Khontkar, rap müzik yapmaya genç yaşlarında başladı. Birkaç yıl pratik yaptıktan ve demolar kaydettikten sonra, 2008 yılında Güney yaka etkisindeki hip-hop alanında yolunu çizmeye başladı. Khontkar aynı zamanda Türkiye'de ilk trap müzik yapan müzisyenlerden biridir.

Khontkar ne mezunu?

2004 yılında kayıtlar almaya başlayan Khontkar, bir yandan da müzik teorisi eğitimini de aldı. Karşımızda ses mühendisi bir rapçi var yani... 2012 yılında da 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazandı.

Khontkar nerede?

Trap dünyasında Khontkar olarak tanınan Onur Dinç, İzmir'de doğmuştur. Küçük yaşlarda annesinden edindiği MC Hammer ve Run DMC kasetleri ile kendisini hip-hop kültürünün içinde bulmuştur.

Khontkar aslında kimdir?

Gerçek ismi Onur Dinç olan Khontkar, 1991 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Küçük yaşlarda annesinden edindiği MC Hammer ve Run DMC kasetleriyle kendisini hip-hop kültürünün içinde buldu.

Khontkar gerçekte kim?

KHONTKAR (ONUR DİNÇ) KİMDİR? Khontkar ya da gerçek adıyla Onur Dinç (d. 24 Temmuz 1991, İzmir, Türkiye), Türk trap sanatçısı, söz yazarı ve prodüktördür. İzmirli olan trap müzik sanatçısı Khontkar, rap müzik yapmaya genç yaşlarında başladı.

Contra kaç yaşında?

31 yaşında () Contra/Yaş

Plaa3 ne zaman çıktı?

Puffin Like An Animal 3: Back to the Streets/Çıkış tarihi

Khontkar ne tarz?

Khontkar tarz olarak trap müzik temsilcisi denilebilir. Khontkar, hip hop'ın bir türü olarak açıklayabileceğimiz trap müziğin Türkiye'de ilk akla gelen isimlerinden biridir.

Khontkar ismi ne?

Onur Dinç Khontkar/Tam adı

Onur Dinç kaç yaşında?

30 yaşında (24 Temmuz 1991) Khontkar/Yaş

Contra kaç yıldır rap yapıyor?

Contra (müzisyen)
Contra
TarzlarRap · Hip hop · Trap
MesleklerMüzisyen şarkıcı söz yazarı
ÇalgılarVokal
Etkin yıllar2005-günümüz
6 satır daha

Contra rapçi mi?

Rap / Hiphop şarkıcısı, Müzisyen Müzisyen, Rap / Hip Hop Şarkıcısı. , Üsküdar / İstanbul doğumludur. Gerçek ismi Çağdaş Terzi'dir. ... Bir beat üzerine yazdığı sözlerle müzik dünyasına girdiğini belirten rapci Contra "her şarkımda son şarkımı yapar gibiyim." diyerek takipçilerini düşündürmeyi de ihmal etmiyor.

Orjinal mixtape nedir?

Mixtape, hiphop alanında kullanıldığı şekliyle ücretsiz albümler olarak tanımlanabilir. ... Albümler, içlerinden birkaç hit parlatmayı ve olabildiğince fazla satmayı veya stream edilmeyi amaçlayan projelerdir.

Basemode Records kimin?

sony music'in bir label'ı olan basemode records hiphoplife.com.tr'nin kurucusu ulaş demiröz'ün önderliğinde türk rap piyasasının en kaliteli isimlerine bünyesinde yer vermektedir.

Türkiyeye Trapi kim getirdi?

Amerika'dan Almanya'ya gelen rap ve hip hop kültürünü benimseyen göçmen Türklerden oluşan Cartel grubu Türkçe rapi ilk tanıtan oluşum kabul edilir.

Şarkıcı Contra kaç yaşında?

31 yaşında () Contra/Yaş