Vestel buzdolabı anakart ne kadar?

İçindekiler:

  1. Vestel buzdolabı anakart ne kadar?
  2. Vestel buzdolabı LF ne demek?
  3. S Saver ne demek?
  4. Vestel buzdolabı sr ne demek?
  5. Vestel buzdolabı 5R ne demek?
  6. Buzdolabı neden alarm verir?
  7. Vestel buzdolabı sa hatası nedir?
  8. Vestel buzdolabı LC arızası nedir?
  9. Vestel buzdolabı demo modundan nasıl çıkılır?
  10. Vestel 5r arızası nedir?

Vestel buzdolabı anakart ne kadar?

Vestel Buzdolabı Elektronik Kart - 156.

Vestel buzdolabı LF ne demek?

Vestel marka buzdolaplarında LF hata kodu genellikle motorun yeterince iyi bir performansta çalışmadığının sinyalini verir. ... Aynı zamanda buzdolabı yeterince soğutamayacak ve içerisindeki yiyecekler bozulma riski ile karşı karşıya gelecektir.

S Saver ne demek?

Moddan, herhangi bir butona basarak ekranın aydınlanması sağlandıktan sonra 5sn süre ile ekran koruma moduna (S.SAVER) basılarak çıkabilir. Ekran koruma modu aktif iken, çocuk kilidini de aktif hale getirebilirsiniz.

Vestel buzdolabı sr ne demek?

SR hata kodu buzdolabının üst bölümünde ya da alt bölümünde gerçekleşen ani ısı değişikliklerinde verilir. Bu ısı değişikliğinin nedeni ise genellikle elektronik kart arızasıdır. ... Özellikle elektronik dalgalanmalarda ilk hasar görecek yer elektronik karttır.

Vestel buzdolabı 5R ne demek?

Bu arızadan dolabınız yeterli soğutmuyor veya hiç soğutmuyor demektir.

Buzdolabı neden alarm verir?

Profilo buzdolabının içini açıp alabileceğinden fazla malzeme olup olmadığını kontrol ediniz. Eğer fazla sayıda madde koyduysanız çıkartınız. Sıcaklık çok arttığından dolayı alarm veriyordur. ... Çalışmayan fan soğutma sağlamadığı için sıcaklık yükselmiş ve alarm durumuna geçilmiştir.

Vestel buzdolabı sa hatası nedir?

Sa: Soğutucu arıza sorununu gösterir. Vestel buzdolabı arıza kodları sa görüldüğünde www.yetkiliabi.com servisi rezistansları, sirkülasyon fanını, sensörleri ve gazın dolaştığı serpantini kontrol edecek ve gerekli müdahaleyi yapacaktır.

Vestel buzdolabı LC arızası nedir?

Bu hata kodu ortaya çıkmış ise soğutucu bölümde ki muhafaza edilen besinler sağlıksız bir hal almaya ve bozulma riski taşımaktadır. ... Böyle durum da yapmanız gereken doğru eylem soğutucu ısının geçici olarak normal bir dereceye getirmeniz ve ya hızlı dondurma derecesine getirmenizdir.

Vestel buzdolabı demo modundan nasıl çıkılır?

Demo moduna geçmiş dolabınız için “F” v “DCOOL” butonlarına aynı anda 5 saniye kadar basılı tutun. Demo yazısı ekrandan kaybolacaktır.

Vestel 5r arızası nedir?

Bu kodun anlamı arızaların meydana gelmesinden kaynaklı olarak buzdolabı makinenizin üstünde ki ekranda kırmızı bir renkte belirtmekte ve sinyal vermektedir. ... Bu durumda yapmanız gereken en doğru eylem teknik servisten destek istemeniz ve Vestel buzdolabı makinenizin tamiratını bakımını onarımını yaptırmanızdır.