Survivor kim kazandı dün akşam?

İçindekiler:

  1. Survivor kim kazandı dün akşam?
  2. Survivorda Kim Birinci Oldu 2021?
  3. Aile Ödülünü Kim Kazandı?
  4. Cemal Can ödül olarak ne aldı?
  5. Cemal Can Survivorda kaçıncı oldu?
  6. Survivor kim birinci oldu 2021?

Survivor kim kazandı dün akşam?

Dokunulmazlık finaline çıkan ilk isim Poyraz'ı 5-4 yenen Aleyna oldu. Günün diğer finalisti ise İsmail Balaban oldu. Bu ikili, performans oyunu sonrasında dokunulmazlık oyun finalinde de karşı karşıya geldi. Mükemmel mücadelede kazanan Aleyna Kalaycıoğlu oldu ve dokunulmazlığı kazandı.

Survivorda Kim Birinci Oldu 2021?

Yarı finalde Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel elendi, finale kalan İsmail Balaban ile Yiğit Poyraz, şampiyon olmak için SMS oylamasında yarıştı. Zorlu bir mücadele sonunda Galata Port İstanbul'da gerçekleşen canlı yayınla ekranlara gelen Survivor 2021'nin şampiyonu SMS oylamasında Poyraz'ı geçen İsmail oldu.

Aile Ödülünü Kim Kazandı?

Nefeslerin tutulduğu bayrak yarışını kazanan Mavi takım, 12-11 skorla aile ödülü 1. oyununu kazanmış oldu. Survivor 2021 yarışmacılarının ailelerinden birer fert, oyun öncesinde kısa bir görüşme yaptı.

Cemal Can ödül olarak ne aldı?

Gönüllüler takımında Survivor 2020'ye başlayan ve şampiyon olan Cemal Can 500 bin TL ödül kazandı. Yarışmaya katılmadan önce Instagram sayfasında 250 bin kişinin takip ettiği Cemal Can, takipçi sayısını 14 kat arttırdı. Cemal Can'ın takipçi sayısı final akşamı 3,4 milyona ulaştı.

Cemal Can Survivorda kaçıncı oldu?

Survivor 2020'de final koltuğuna kadar gelerek Barış ile oylamaya kalan Cemal Can Canseven daha fazla oy alarak Survivor 2020 şampiyonu oldu.

Survivor kim birinci oldu 2021?

Galataport İstanbul'da düzenlenen Survivor 2021'de canlı yarı final sonrası SMS oylamasına göre Poyraz ve İsmail adını büyük finale yazdırmıştı. Canlı SMS oylaması sonrası Acun Ilıcalı şampiyonu açıkladı. Büyük finalde Poyraz'ı geçen İsmail, Survivor 2021 şampiyonu oldu.