Her gün hüzün kaç sayfa?

İçindekiler:

  1. Her gün hüzün kaç sayfa?
  2. Her Gün Hüzün Sol Ayağım 2 kaç sayfa?
  3. Sol ayağım ne anlatıyor?
  4. Chrısty Brown Kimdir Kısaca Hayatı?
  5. Sol Ayağım hikaye kitabı mı?
  6. Christy Brown ın engelli olmasının sebebi nedir?
  7. Christy Brown kaç yaşında öldü?

Her gün hüzün kaç sayfa?

Christy Brown, sadece on üçü hayatta kalabilen yirmi iki çocuklu bir ailenin çocuğuydu. Doğuştan zihinsel bir felçle dünyaya geldi, kullanabildiği tek uzvu sol ayağı oldu....Hergün Hüzün.
Çevirmen:Tuna Yılmaz
Orijinal Adı:(Down All The Days)
ISBN:9789759035020
Dil:TÜRKÇE
Sayfa Sayısı:292
4 satır daha

Her Gün Hüzün Sol Ayağım 2 kaç sayfa?

276 syf. Her Gün Hüzün / Sol Ayağım-2 Christy Brown NEMESİS KİTAP Sayfa Sayısı: 276 “Tüm bu gürültü patırtının ne olduğunu merak eden bir grup heyecanlı çocuğun yanında, tekerlekli sandalyesinin kenarında oturuyordu.” İlk kitaptan çok farklı.

Sol ayağım ne anlatıyor?

Beyin felci geçirerek dünyaya gelen ve doğduğundan itibaren yalnızca sol ayak parmaklarını hareket ettirebilen İrlandalı yazar, ressam ve aynı zamanda şair olan Christy Brown'un ailesi ile birlikte yaşadığı zorlukları, birey olarak verdiği olağanüstü mücadeleyi, bu mücadelesinde yanında olan azimli ve kararlı sevgi ...

Chrısty Brown Kimdir Kısaca Hayatı?

Christy Brown 1932 yılında Dublin'de hayata gözlerini açan ressam, şair ve yazardır. Tam tamına yirmi üç çocuklu bir ailenin hayatta kalabilen on üç çocuğundan biridir. Doğuştan beyin felci ile dünyaya gelmiştir ve çok uzun süre konuşmadan ve hareket edemeden yaşamıştır.

Sol Ayağım hikaye kitabı mı?

Sol Ayağım, beyin felçli olarak dünyaya gelen ve yalnızca sol ayağına hükmedebilen Christy Brown'un, hayatla mücadelesini anlatan gerçek bir yaşam öyküsüne dayanıyor. Yazar kitabında yaşadığı kırılma anlarını, hastalığının ruhunda yarattığı korkuları ve bıraktığı izleri etkili bir dille aktarıyor.

Christy Brown ın engelli olmasının sebebi nedir?

Doğuştan beyin felci ile dünyaya gelmiştir ve çok uzun süre konuşmadan ve hareket edemeden yaşamıştır. İlk başlarda doktorlar Christy Brown'un zihinsel olarak de engelli olduğunu düşünmüş annesi bu duruma inanmayarak oğlunun eğitim alabileceğine inanmıştır.

Christy Brown kaç yaşında öldü?

49 yaşında (1932–1981) Christy Brown/Öldüğü zamanki yaşı