MOM Jeans özelliği nedir?

İçindekiler:

  1. MOM Jeans özelliği nedir?
  2. MOM Jeans alırken nelere dikkat edilmeli?
  3. Slim Mom Jeans ne demek?
  4. 31 beden kaça denk gelir?
  5. Pantolon nasıl seçilir?
  6. Kışın mom Jeans nasıl kombinlenir?
  7. MOM High Ankle Jeans ne demek?
  8. 28 beden Mom jean Kaç Beden?
  9. Straight jean ile MOM jean arasındaki fark nedir?
  10. Mom jean üstüne ne giyilir?
  11. Mom jean nasıl Kombinlenir yaz?
  12. High Rise Jeans ne demek?
  13. 28 beden kaç beden?
  14. Straight Fit jean ne demek?

MOM Jeans özelliği nedir?

Mom jean; anne pantolon anlamına gelir. Yüksek bel ve bol paça özelliğine sahip olan bu pantolonlar, son 2 senedir en çok tercih edilen modellerden. Mom jean modeller, bir üst paragrafta da belirtilen öneride olduğu gibi, spor ayakkabılarla da kombinlenebilir.

MOM Jeans alırken nelere dikkat edilmeli?

Öncelikle pantolonunuzun dikişi kaliteli olmalıdır. Mom jeaniniz bedeninizi sıkı sıkı sarmamalı ama kalçanıza tam oturmalı. Büyük kalçalı kadınlar arka cepleri birbirine yakın olan jeanleri tercih etmeli çünkü arka cepler ne kadar bir birine yakın olursa kalçanız o kadar küçük gözükür.

Slim Mom Jeans ne demek?

Yıkanmış kottan, 5 cepli, yüksek belli, hafif daralan paçalı, paça ağızları işlenmemiş kenarlı bilek boyu pantolon.

31 beden kaça denk gelir?

Kot bedeninin üzerine 10 ekleyerek normal bedeninizi bulabilirsiniz. Örneğin; 28 kot bedeni 38 bedene, 30 kot bedeni 40 bedene denktir. 27, 29,31, 33 bedenler ise ara buçuklu bedendir, örneğin 29 beden 38-40 arası 38.5 bedene denktir.

Pantolon nasıl seçilir?

  1. 1 – Kotlarda Kumaş Tercihi. Kot pantolon satın alırken, giydiğiniz esnada rahat etmenizi sağlayacak kumaştan üretilmiş olması oldukça mühimdir. ...
  2. 2 – Koyu Renkli Jeanlari Görmezden Gelmeyin. ...
  3. 3 – Yüksel Belli Modellerin Sunduğu Avantajlar. ...
  4. 4 – Farklı Modelleri Denemekten Çekinmeyin. ...
  5. 5 – Doğru Paça Boyu Seçimi.

Kışın mom Jeans nasıl kombinlenir?

Mom jean kot: soğuk havalarda giymek için kombinler Bilek boy botlar, kovboy çizmeleri ve spor ayakkabılar ile bu kış harika kombinler yapabilirsiniz. Üzerine kısa bir kazak veya ceket giyerek daha uzun ve şık bir stil elde edebilirsiniz. Yüksel bel kesimler mom jeanlerin bacakları daha uzun gösterir.

MOM High Ankle Jeans ne demek?

Pamuklu yıkanmış streç kottan, 5 cepli, ekstra yüksek belli bilek boyu pantolon. Hafif bol kesimli, düz paçalı. Pamuk içeriği kısmen geri dönüştürülmüştür.

28 beden Mom jean Kaç Beden?

Beden Tablosu
BoyutEUBasen
283849.4 cm
2736/3848.2 cm
304051.8 cm
3140/4253 cm
3 satır daha

Straight jean ile MOM jean arasındaki fark nedir?

2. Mum jean yüksek bel, üst kısmı bol, alta doğru daralarak gelir. ... Straightler yüksek bel olmak zorunda değil, kalça bel , basen normal jean gibi oturur, paça aşağı doğru düz iner.

Mom jean üstüne ne giyilir?

Şık bir görünüm için mom jeaninizi stiletto ve beyaz gömlek ile kombinleyebilir, spor bir görünüm için ise oduncu gömleği ve sneakers seçebilirsiniz. Eğer akşam yemeğe gitmeyi düşünüyorsanız mom jeaninizle kombinleyeceğiniz şık bir gömlek elbiseyi, ön düğmelerini açarak bluz olarak giyebilirsiniz.

Mom jean nasıl Kombinlenir yaz?

Yaz aylarında özellikle de rahat kesim olduğu için en çok tercih edilen jean modeli mom jean oluyor. Mom jeanleri yaz aylarında oversize t-shirt, crop bluz ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

High Rise Jeans ne demek?

High Rise Jeans 80'lerin en çok tercih edilen modeli olan yüksek bel jeanler son zamanlarda her kadının dolabında bulunuyor. Yüksek beli sayesinde bacak boyunuzu uzun gösterirken toparlayıcı etkisiyle şık bir görünüm de kazandırıyor.

28 beden kaç beden?

Bayan Grubu Beden Ölçüleri(cm.)
BedenGöğüsBel
26-36-S8670
28-38-M9074
30-40-L9478
32-42-XL9983
5 satır daha

Straight Fit jean ne demek?

Günümüzde jean ailesinin en çok tercih edilen kalıplarından biridir. Straight : Bu kalıp regular, standart ve düz kesim olarakta adlandırılır. Straight pantolonlar düz kesimdir ve bedeni sarmalamazlar. Kalçadan paçaya doğru genişleme veya daralma olmadan aynı genişlikte inen pantolonlardır.