Tübitak 4006 Proje Özeti kaç kelime?

İçindekiler:

  1. Tübitak 4006 Proje Özeti kaç kelime?
  2. Tübitak 4006 en az kaç proje?
  3. Tübitak Bilim Fuarı yapılacak mı?
  4. Tübitak alt proje türleri nelerdir?
  5. Tubitak alt proje nedir?

Tübitak 4006 Proje Özeti kaç kelime?

Tübitak 4006 Proje Girişi sayfasına doğru projeler girebilmeniz için Amaç – Yöntem ve Beklenen Sonuç yazarken Bahsedilecek konuları aşağıya adım adım ekliyorum. Proje Amacı oluştururken (20-50 Kelime); Proje ile gerçekleştirmek istediğiniz ana amacın yanı sıra daha dar kapsamlı olan alt amaçlarınızdan bahsediniz.

Tübitak 4006 en az kaç proje?

Okullar 4006 - TÜBİTAK Bilim Fuarlarında en çok 30 proje sergileyebilir.

Tübitak Bilim Fuarı yapılacak mı?

Okulumuz 2019/2020 Eğitim Öğretim Yılında TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için katılım başvurusu yapmış ve 25 Projemizin tamamı fuar için onay almıştı. ... Buna göre öncelikle 29/30 Aralık 2020 tarihlerinde gerçekleştirimesi planlanan fuar tarihleri ikinci bir düzenlemeyle 28/ tarihlerine ertelenmiştir.

Tübitak alt proje türleri nelerdir?

Öğrencilerin farklı alanlardaki problemlerin çözümüne yönelik hipotezler ortaya koyup test ettikleri ve elde ettikleri bulguları yorumladıkları alt projelerdir.
  • Araştırma Alt Projesi.
  • Tasarım Alt Projesi.
  • İnceleme Alt Projesi.

Tubitak alt proje nedir?

Uğraşmaktan hoşlanacağınız her alanda alt proje üretebilirsiniz. TÜBİTAK Bilim Fuarları için hazırlayacağınız alt projenizi Çağrı Metninde yer alan alanlardan seçebilirsiniz. Arabalar, giysiler, kozmetik, bilgisayar oyunları, teknolojik oyuncaklar gibi akla gelen tüm konular birer alt proje konusu olabilir.