ÖSYM sonuçlarına nereden bakılır?

İçindekiler:

  1. ÖSYM sonuçlarına nereden bakılır?
  2. ÖSYM sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?
  3. YKS yerleştirme sonuçlarına nasıl bakılır?
  4. YKS ek tercih ne zaman acıklanacak?
  5. ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÖSYM sonuçlarına nereden bakılır?

Adaylar, sınav sonuçlarını (https://sonuc.osym.gov.tr/) internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.ÖSYM, Sınav Sonuç Belgesi'nin ise basılmayacağını ve sonuçların adayların adreslerine gönderilmeyeceğini duyurdu.

ÖSYM sonuçları ne zaman açıklanacak 2021?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS yerleştirme sonuçlarına nasıl bakılır?

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden 31 Ağustos 2021 tarihinde saat 08.00'den itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

YKS ek tercih ne zaman acıklanacak?

Yükseköğretim Kurumları Sınavı Adaylar, ek yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden tarihinde saat 10.30'dan itibaren öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

ÖSYM YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

YKS tercih sonuçları için henüz ÖSYM tarafından tarih verilmedi ancak “Elektronik kayıt” işlemleri 4- tarihleri arasında yapılacak olmasından dolayı Ağustos ayının son haftasında açıklanması bekleniyor.