CK Boğaziçi Hesap No nerede yazar?

İçindekiler:

  1. CK Boğaziçi Hesap No nerede yazar?
  2. Elektrikte Hesap No nedir?
  3. CK Boğaziçi elektrik faturası nasıl ödenir?
  4. Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?
  5. Elektrik aboneliği nereden iptal edilir?
  6. Elektrik faturası sözleşme numarası kaç haneli?
  7. Elektrik faturası hangi banka alıyor?

CK Boğaziçi Hesap No nerede yazar?

Yeni sistemle birlikte elektrik aboneleri, Müşteri Hizmet Merkezlerinde, PTT şubelerinde ve bankalardaki tüm işlemlerinde kendilerine özel hesap numarasını kullanabilecek. Hesap numaraları, yeni faturalarla birlikte de faturanın sol üst kısmında basılı olarak yer almaya başladı.

Elektrikte Hesap No nedir?

Elektrik abone numarası, elektrik tüketicilerinin tedarikçilerle olan abonelikleri için verilmiş olan numaradır. Farklı tedarikçiler tarafından sözleşme numarası, tesisat numarası ya da müşteri numarası olarak ifade edilir. Elektrik faturaları ile ilgili işlemlerin takibinde abone numarası ile sorgulama yapılır.

CK Boğaziçi elektrik faturası nasıl ödenir?

CK Boğaziçi internet sitesindeki online işlem merkezi aracılığıyla kredi kartı bilgilerinizi ve abone numaranızı girerek ödeme yapabilirsiniz.

Elektrik aboneliği iptali nasıl yapılır?

Abonelik iptalini elektrik şirketinin müşteri merkezinden ya da internet sitesinden yapmak mümkündür. Elektrik şirketiniz online abonelik iptali hizmeti vermiyorsa müşteri merkezine şahsen başvurmalısınız. Başkası adına işlem yapmak için, noter onaylı vekaletname gerekir.

Elektrik aboneliği nereden iptal edilir?

Aboneliğinizi iptal etmek için görevli tedarik şirketlerinin müşteri hizmet merkezlerine bizzat başvuru yaparak veya eğer görevli tedarik şirketinin online abonelik iptal hizmeti bulunuyorsa online olarak iptal başvurusunda bulunabilirsiniz.

Elektrik faturası sözleşme numarası kaç haneli?

4 numaralı Çağrı Merkezimizi arayabilir, daha önceki faturanızın üzerinde bulunan 10 haneli Sözleşme Hesap No ile borç sorgulamanızı yapabilirsiniz.

Elektrik faturası hangi banka alıyor?

Anlaşmalı Olduğumuz Bankalar
Tahsilat NoktalarıOtomatik ÖdemeGişe Tahsilatı
T. İş Bankası
Vakıfbank
Yapı ve Kredi Bankası
Ziraat Bankası
15 satır daha