Rüyada incir görmek neye işaret eder?

İçindekiler:

  1. Rüyada incir görmek neye işaret eder?
  2. Rüyada siyah incir toplamak ne demektir?
  3. Rüyada siyah incir görmek ve yemek ne anlama gelir?
  4. İncir yemek ne anlama gelir?

Rüyada incir görmek neye işaret eder?

Rüyada incir görmek; mal, rızık ve menfaat elde etme olayları üzerine yorumlanmıştır. ... Yani İncir, sarıysa hastalık, siyahsa üzüntü ve pişmanlık ve yeşil incir ise borçtur. Tamamen çürümüş bir incir görmek yine rüya sahibinin kısmetine yorulur. Ancak aynı zamanda etrafta bulunan bir düşmana da işaret eder.

Rüyada siyah incir toplamak ne demektir?

Rüyada siyah incir toplamak, çok hayırlı tabir edilen rüyalardandır. ... Rüyayı gören kişi için maddi gücün artmasına ve kudret sahibi bir insan olmaya işaret eder. Rüyada siyah incir topladığını görmek, rüya sahibinin elde edeceği malların artmasına delalet eder.

Rüyada siyah incir görmek ve yemek ne anlama gelir?

Rüyada siyah incirin görülmesi kişinin vicdan azabı çekeceğini işaret etmektedir. Aynı zamanda rüyasında bir siyah incir gören kişi, yapmış olduğu bir işin ardından çok fazla pişman olacağına ve vicdan azabı çekeceğine işaret eder.

İncir yemek ne anlama gelir?

Rüyada incir yemek, geçimini kolaylıkla kazanabileceğine işarettir. Rüyasında incir yediğini gören kişinin nesli çok olur, neslinin çoğalacağına işarettir demişlerdir. Rüyada incir yediğini görmek, rüya sahibinin neslinin çok olacağına işâret eder.