Şile Ağva otobüsleri nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Şile Ağva otobüsleri nereden kalkıyor?
  2. Şile otobüs bileti ne kadar?
  3. Istanbuldan Şile Ağva ya nasıl gidilir?
  4. Şile'ye hangi otobüs gider?
  5. Üsküdar Ağva otobüs kaç para?
  6. Izmitten Ağva'ya otobüsle nasıl gidilir?
  7. Şile otobüs bileti nasıl alınır?
  8. Sabihadan Ağva'ya nasıl gidilir?
  9. Şile arabaları nereden kalkıyor?
  10. Sabiha Gökçen Şile nasıl gidilir?
  11. 139T kaç TL?
  12. Ankara Ağva Nasıl Gidilir?
  13. Gebzeden ağvaya hangi Otobüs gider?
  14. Istanbul Şile Ağva arası kaç kilometre?
  15. 139 A kaç TL basıyor?
  16. Iett ne kadar basıyor 2021?
  17. Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanından ağvaya nasıl gidilir?

Şile Ağva otobüsleri nereden kalkıyor?

Üsküdar Marmaray çıkışının hemen solunda, anayol üzerinde 4 numaralı perondan Şile-Ağva otobüsleri kalkıyor. Ağva otobüs durağı Şemsi Paşa Camii karşısında, kavşağın yanı başında yer alıyor.

Şile otobüs bileti ne kadar?

OTOBÜSLE ULAŞIM: 11 TL Şile'ye Üsküdar'dan otobüs kalkıyor. Belediye otobüsü değil. Uzun yol otobüsü. Kişi başı 11 liraya binip, 2 saat sonra Şile Otogarı'nda oluyorsun.

Istanbuldan Şile Ağva ya nasıl gidilir?

Özel aracınız yok ise, Üsküdar'dan ve Harem'den Ağva'ya düzenli olarak çalışan İETT ve Şile Ağva Üsküdar Turizm otobüslerini kullanabilirsiniz. Ağva'ya giden toplu ulaşım araçları, aynı zamanda öncesinde Şile'ye de uğruyor. Ağva'ya İETT otobüsü ile yolculuk yaklaşık 3 saat 15 dakika sürüyor.

Şile'ye hangi otobüs gider?

Şile'ye İETT Otobüsleri ile Ulaşım
  • 139 numaralı İETT hattı (Üsküdar-Şile)
  • 139A numaralı İETT hattı (Üsküdar-Şile/Ağva)
  • 139T numaralı İETT hattı (Tepeüstü-Şile)

Üsküdar Ağva otobüs kaç para?

#1 Şile Ağva yol güzergah haritası Üsküdar Şile otobüs fiyatları 2018 yılında 15 TL tutarında seyrediyor. İndirimli öğrenci biletleri ise 10 TL olarak belirlenmiş.. Şile otobüs fiyatları 2018 yılı için böyle.. Ulaşım için ise 139A İETT otobüsüne binerek Üsküdar'dan Ağva'ya kadar ulaşım sağlayabilirsiniz.

Izmitten Ağva'ya otobüsle nasıl gidilir?

Otobüs saatleri
  1. İzmit'ten kalkış Sabah 08.30'da Bekirdere Mimar Sinan Okulu önünden.
  2. Ağva'dan dönüş 19.00.
  3. İrtibat No: 0536 263 72 80 No'lu Telefondan Ulaşabilirsiniz.

Şile otobüs bileti nasıl alınır?

Şile otobüs bileti satın almanıza ise gerek yok. Herhangi bir AKBİL dolum noktasına giderek kullanmakta olduğunuz AKBİL'e gerekli tutarı yüklemeniz yeterli. Bazı otobüslerde AKBİL geçmediği için yanınızda nakit bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

Sabihadan Ağva'ya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ağva'ya ulaşım: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ağva'ya en yakında bulunan havalimanı. Bu havalimanından Ağva'ya ulaşım için toplu ulaşım seçeneği bulunmuyor. Taksi, araç kiralama ya da özel transfer hizmetini kullanarak havalimanından direkt Ağva'ya gidebilirsiniz.

Şile arabaları nereden kalkıyor?

Şile'ye, Üsküdar ve Ümraniye'nin Tepeüstü mevkiinden kalkan otobüsler ile ulaşım mümkündür. 139 no'lu İETT hattı; Üsküdar vapur iskelesinin karşısındaki perondan kalkarak Altunizade, Ümraniye, Madenler, Sancaktepe, Çekmeköy'den geçerek Şile'ye ulaşım sağlamaktadır.

Sabiha Gökçen Şile nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Şile'ye Ulaşım Sabiha Gökçen'den Şile'ye ulaşmak için öncelikle; Üsküdar, Ümraniye, Sancaktepe, Çekmeköy ilçelerine ulaşım sağlamanız gerekmektedir. Bu noktalara ulaştıktan sonra, 139A nolu Üsküdar-Şile Belediye otobüslerine binerek Şile'ye rahatlıkla aktarma yapabilirsiniz.

139T kaç TL?

139T no'lu İETT hattı; Tepeüstü'nden kalkarak Madenler, Sancaktepe, Çekmeköy, Ömerli, Kumbaba'dan geçerek Şile Terminali'ne ulaşın. Tepeüstü ile Şile arası otobüs ile ulaşım ücreti ortalama 7.50 TL ve öğrenciler için ortalama 3.75 TL'dir ve ulaşım için İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Ankara Ağva Nasıl Gidilir?

Ankara'dan Ağva'ya gitmek içinse E5 veya TEM'den Şile tabelalarını takip edebilirsiniz. Ağva'ya kadar virajlı yollardan geçeceksiniz. 404 km sonra tatil merkezine varacaksınız.

Gebzeden ağvaya hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Gebze-Ağva Yolu yakınından geçiyor: 132B, 132T, 133Ü, 426.

Istanbul Şile Ağva arası kaç kilometre?

AĞVA NEREDE? Şile'den 40 kilometre uzaklıkta yer alan şirin bir belde burası. İzmit'ten doğup gelen Göksu ve Yeşil çay dereleri arasında yer alıyor.

139 A kaç TL basıyor?

Üsküdar vapur iskelesinde indikten sonra, iskelenin karşısında yer alan otobüs peronlarından 139 ve 139A no'lu otobüs hatlarına aktarma yapabilirsiniz. Vapur ile ulaşım ücreti ortalama 2.5 TL'dir ve İstanbul Kart'ınızın olması gerekmektedir.

Iett ne kadar basıyor 2021?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı.

Istanbul Sabiha Gökçen Havalimanından ağvaya nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ağva'ya ulaşım: İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ağva'ya en yakında bulunan havalimanı. Bu havalimanından Ağva'ya ulaşım için toplu ulaşım seçeneği bulunmuyor. Taksi, araç kiralama ya da özel transfer hizmetini kullanarak havalimanından direkt Ağva'ya gidebilirsiniz.