Oppo Find X2 fiyat nedir?

İçindekiler:

  1. Oppo Find X2 fiyat nedir?
  2. Oppo Find X2 ne zaman Türkiyeye gelecek?
  3. Oppo Find X2 Pro kaç dolar?
  4. Oppo Find X2 kaç inç?
  5. Oppo Find X2 suya dayanıklı mı?
  6. Oppo Find X3 Pro Türkiyeye ne zaman gelecek?
  7. Oppo Find X2 hangi ülkenin?
  8. Oppo Find X3 Pro kac dolar?
  9. Oppo Find X2 Pro suya dayanıklı mı?
  10. Oppo Find X2 kaç gb?
  11. Oppo A54 su geçiriyor mu?
  12. Oppo Find X3 Pro kac tl?
  13. Oppo Find X3 PRO hangi ülkenin?
  14. OPPO Telefon hangi ülkeye ait?
  15. OPPO Reno kime ait?
  16. Oppo Find X3 Pro kac fps?

Oppo Find X2 fiyat nedir?

Bugün yapılan tanıtımda Oppo Find X2'nin Türkiye'de tavsiye edilen internet satış fiyatı ise TL olarak duyuruldu.

Oppo Find X2 ne zaman Türkiyeye gelecek?

Oppo Türkiye hesabından paylaşılan tweet ile OPPO Find X2 Türkiye çıkış tarihi 29 Nisan olarak belirlendi. Şirket, tweetinde “Mükemmellik yeniden tanımlanıyor. Find X2 için 29 Nisan'ı bekleyin, mükemmeli deneyimleyin.” ifadesi ile OPPO hayranlarına müjdeyi verdi.

Oppo Find X2 Pro kaç dolar?

Oppo Find X2 Pro'nun Fiyatı Find X2 Pro, siyah seramik rengi, turuncu ve altın sarısı deri görünümleri ile satışa sunulacak. 2020'nin en güçlü Android telefonlarından olacak Find X2 Pro, 1.350 dolar (yaklaşık 8221 TL + vergiler) fiyatla satışa sunulacak.

Oppo Find X2 kaç inç?

6.7 inç genişliğe sahip OLED ekran teknolojisi ile hazırlanmış olan ekranı, 14 piksel çözünürlüğe sahip 3K Ultra HD görüntü sunuyor. 513 PPI piksel yoğunluğu ile benzersiz bir renk yoğunluğu ve canlılığı sağlayan ürün, 1.07 milyar renk çeşitliliği ile kaliteli bir görüntü sunuyor.

Oppo Find X2 suya dayanıklı mı?

IP54 ile Sıvı Koruması Oppo Find X2, IP54 sertifikası ile belgelenmiş ve sıvı sıçramalarına dayanıklı bir telefon. Havuzda veya denizde rahatça kullanamayabilirsiniz, ancak telefonu yağmurda su veya başka bir sıvı dökülmesine karşı korumanız mümkün.

Oppo Find X3 Pro Türkiyeye ne zaman gelecek?

Şu anda Türkiye fiyatı bilinmeyen ve iki farklı renk seçeneği sunan cihaz, 30 Mart itibariyle kullanıcılara ulaşacak. Oppo Find X3 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Oppo Find X2 hangi ülkenin?

Çin merkezli teknoloji üreticisi Oppo, amiral telefonlarından Oppo Find X2'yi Türkiye'ye resmen getirdi.

Oppo Find X3 Pro kac dolar?

Tek bir RAM ve depolama seçeneği ile piyasaya sürülen Oppo Find X3 Pronun fiyatı 1149 Euro olarak belirlendi.

Oppo Find X2 Pro suya dayanıklı mı?

OPPO Find X2 Çift Sim Kartı Sadece IP54 sertifikası onaylı olan telefon, böylece su sıçramalarına karşı dirençli, fakat suya girmeye müsait değil. OPPO, bu seçeneği bir üst model olan Find X2 Pro'da kullanıcılara sunmayı tercih etmiş.

Oppo Find X2 kaç gb?

Oppo Find X2 256 GB Özellikleri
Ekran Boyutu: 6.7"
Dahili Hafıza: 256 GB
Çift Hatlı:
RAM Kapasitesi: 12 GB
Batarya Kapasitesi: 4200 mAh
7 satır daha

Oppo A54 su geçiriyor mu?

163.6x75.7x8.4 mm boyutlarındaki Oppo A54 telefon, 192 gram ağırlığı ve IPX4 suya dayanıklılık özelliği ile hafif ve sağlam bir yapı sergiliyor. 2.0 versiyonlu USB Type-C bağlantı tipini kullanan ürün, uzun süre kullanım vadediyor.

Oppo Find X3 Pro kac tl?

Oppo Find X3 Pro özellikleri ve fiyatı Siyah ve mavi renk seçenekleriyle geliştirilen modeller için belirlenen fiyat ise 1.149 Euro olarak açıklandı. Telefonun güncel kur oranına göre ülkemizdeki karşılığı yaklaşık TL'ye ulaşıyor.

Oppo Find X3 PRO hangi ülkenin?

Şirket, dünyanın en büyük pazarlarından biri olan kendi ülkesinde Huawei ve Xiaomi'yi geçerek en çok akıllı telefon satan üreticisi oldu. Diğer yandan Oppo başka bir bomba gelişmeye daha imza attı. Dongguan merkezli teknoloji devi yeni amiral gemisi Oppo Find X3 Pro'yu resmen tanıttı.

OPPO Telefon hangi ülkeye ait?

Guangdong Oppo Mobile Telecommunications Corp., Ltd, veya yaygın yazılışıyla oppo, merkezi Dongguan'da bulunan Çinli bir elektronik ve akıllı telefon üreticisidir. OnePlus, Vivo ve Realme markalarının da sahibi olan BBK Electronics Corporation'ın alt kuruluşudur.

OPPO Reno kime ait?

2004 yılında kurulan Çin merkezli OPPO'nun; tasarım, donanım ve performans açısından üstün özellikler taşıyan akıllı telefon modelleri çok yakında Türkiye'deki teknoloji severlerin beğenisine sunulacak. OPPO, yenilikçi teknolojilerle sanatsal yaklaşımı birleştiren global bir akıllı telefon markasıdır.

Oppo Find X3 Pro kac fps?

Arka tarafta dört kamera yer alıyor. 50 Megapiksel f/1.8 diyaframa sahip geniş açılı ana kameraya, 50 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açılı ve 13 Megapiksel f/2.4 telefoto kameranın yanı sıra 3 Megapiksel f/3.0 makro kamera eşlik ediyor. 2x optik yakınlaştırma yapabilen Find X3 Pro, 4K 60 FPS ve 1080p çözünürlükte 240 FPS ...