Kral Şakir nasıl bir karakterdir?

İçindekiler:

  1. Kral Şakir nasıl bir karakterdir?
  2. Kral Şakir kaç yaşa uygun?
  3. Kral Şakir nakarat yok kim söylüyor?
  4. Kral Şakir ne zaman çıktı?
  5. Kral Şakir yerli mi?
  6. Fırıldak Ailesi kim yaptı?
  7. Gumball kaç yaş için uygundur?
  8. Kral Şakir müdür?
  9. Haluk Can Dizdaroğlu nereli?
  10. Kral Şakir nerede yayınlanıyor?
  11. Kral Şakir'in kaç filmi var?
  12. Zatonya Türk yapımı mı?
  13. Fırıldak Ailesi kim seslendiriyor?
  14. Fırıldak Ailesi ne zaman başladı?

Kral Şakir nasıl bir karakterdir?

Kral Şakir, Cartoon Network kanalında yayınlanan bir çizgi dizidir. ... Ana karakter Şakir bir aslandır ve yine bir aslan olan babasının ismi ise Remzi'dir. Şakir'in annesi Kadriye ve kız kardeşi Canan da kedidir. Aileyle birlikte yaşayan ve çocukların abi dedikleri bir fil olan karakterin ismi de Necati'dir.

Kral Şakir kaç yaşa uygun?

Kral Şakir'in şu anda 6 kitabı var. Kasımda yedinci kitap piyasada olacak. Bunlar 6-11 yaş için hazırlanan kitaplar. Şimdi altı yaşın altındakiler de anne ve babalarına “Kral Şakir” kitabı aldırıp okutturuyor.

Kral Şakir nakarat yok kim söylüyor?

Hakan Sözmen - Nakarat Yok - YouTube.

Kral Şakir ne zaman çıktı?

Kral Şakir/İlk bölüm yayın tarihi Kral Şakir, Cartoon Network Türkiye için Grafi2000 tarafından yapılmış bir Türk çizgi dizisidir. Cartoon Network Türkiye'nin ilk Türk ve kendi yapımı çizgi dizisidir. Seri, 'da ön gösterim yapmış ve tarihinde de yayınlanmaya başlamıştır.

Kral Şakir yerli mi?

Cartoon Network Türkiye'nin ilk yerli yapım çizgi filmi Kral Şakir, eğlenceli hikayesini Orta Doğu ve Kuzey Afrika'ya taşıyor. Grafi 2000 ve Varol Yaşaroğlu imzalı yüzde yüz yerli animasyon dizisi Kral Şakir, 25 Kasım'dan itibaren Cartoon Network'ün Orta Doğu ve Kuzey Afrika'da yayın yapan kanalında başlıyor.

Fırıldak Ailesi kim yaptı?

Peki, Türkiye'nin yetişkinlere yönelik ilk animasyon dizisi Fırıldak Ailesi'nin yaratıcısı Varol Yaşaroğlu kimdir? Türk animasyon yapımcısı ve karikatürist. Varol Yaşaroğlu, 1968 Mart ayında İzmir'de doğdu.

Gumball kaç yaş için uygundur?

Tek Gumball kalmıştı onu da kaldırdınız. Artık kanal tamamen 7 yaş altındakilere hitap ediyor, zaten gece geç saatte yayınlıyordunuz o da yok artık. Yayın akışı tekrar düzenlenmeli, Gumball, Sürekli Dizi gibi çizgi filmler geri gelsin lütfen...

Kral Şakir müdür?

Cartoon Network Türkiye'nin ilk Türk ve kendi yapımı çizgi dizisidir....
Kral Şakir
TürKomedi
Proje tasarımcısıVarol Yaşaroğlu Berk Tokay Haluk Can Dizdaroğlu
SenaristHaluk Can Dizdaroğlu
YönetmenKuntay Kumbur
22 satır daha

Haluk Can Dizdaroğlu nereli?

Haluk Can Dizdaroğlu
Doğum İstanbul
MeslekYönetmen,Senarist
Etkin yıllar2013-Günümüz
1 satır daha

Kral Şakir nerede yayınlanıyor?

Kral Şakir; Cartoon Network Türkiye ve Boomerang TV'de yayınlanıyor. Çizgi dizinin yeni bölümleri Boomerang TV ekranlarında yayınlanıyor.

Kral Şakir'in kaç filmi var?

Varol Yaşaroğlu'nun yaratıcısı olduğu BKM yapımı 'Kral Şakir Korsanlar Diyarı', diğer 32 filmin toplam izleyicisi sayısını tek başına elde etti. Film, 504.303 kişi tarafından izlenirken, hasılatı 8.999.008 ₺ oldu.

Zatonya Türk yapımı mı?

Zatonya FiyakaFilm Tarafından 2021 Yılında Oluşturulan Bir Türk Çocuk Çizgi Film'dir Çizgi Film İlk Olarak 'de Disney Channel (Türkiye)'de Yayınlanmaya Başladı Ve Hala Disney Channel Türkiye'de Yayınlanmaktadır.

Fırıldak Ailesi kim seslendiriyor?

Sabri Fırıldak, animasyon dizisi Fırıldak Ailesi'nin kurgusal ana karakteri ve diziye adını veren ailenin üyesi. Aktör Bülent Kayabaş tarafından seslendiriliyor.

Fırıldak Ailesi ne zaman başladı?

Fırıldak Ailesi/İlk bölüm yayın tarihi Fırıldak Ailesi Türk animasyon televizyon dizisidir. tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Grafi2000 Prodüksiyon tarafından hazırlanan Fırıldak Ailesi, Türk televizyonlarında yetişkinlere yönelik yapılan ilk yerli çizgi filmdir.