Mam-l mam-C nedir?

İçindekiler:

  1. Mam-l mam-C nedir?
  2. Mam-L ne kadar etkili?
  3. Mam-l Füze nedir?
  4. Mam-l kaç kilo?
  5. Mam C açılımı nedir?
  6. Mam t nedir?
  7. YKI nedir?
  8. Cirit füzesi kaç kg?
  9. Roleplay DM ne demek?
  10. Güdümlü füze kaç kilo?
  11. Cirit sistemi nedir?
  12. Akıncı TIHA kim yaptı?
  13. Bir füze kaç kg?
  14. Akıncı TIHA kaç adet?

Mam-l mam-C nedir?

MAM-L adı verilen mühimmat Roketsan şirketinin üretimi olan ve bu yıl seri üretime girecek Umtas(Mızrak) Anti-Tank füzesi üzerinden hazırlanmış itki motoru olmayan bir mühimmattır. Roketsan MAM-C ise Cirit roketi üzerinden tasarlanmış onun itkisiz ve modifiye edilmiş versiyonudur.

Mam-L ne kadar etkili?

MAM-L, 8km menzildeki hedefe yaklaşık 80 saniyede ulaşabilmekte. MAM-L, reaktif zırhlara etkili Tandem, Yüksek infilaklı-Parçacık Etkili ve Termobarik olmak üzere üç farklı harp başlığı ile donatılabiliyor.

Mam-l Füze nedir?

düşük ağırlığı ile insansız hava araçları (iha), hafif taarruz uçakları ve ağırlığın kritik olduğu hava-yer görevlerine yönelik geliştirilmiş, sabit ve hareketli hedeflere karşı yüksek vuruş hassasiyetine sahip mini akıllı mühimmat. ...

Mam-l kaç kilo?

Mini Akıllı Mühimmat
MAM
ÜreticiRoketsan
ÇeşitleriMAM-L MAM-C MAM-T
Özellikler
AğırlıkMAM-L: 22 kg MAM-C: 6.5 kg MAM-T: 94 kg
17 satır daha

Mam C açılımı nedir?

Mini Akıllı Mühimmat (MAM-C), düşük ağırlığı ve 1 m'den kısa boyuyla insansız hava araçları (İHA), hafif taarruz uçakları ve ağırlığın kritik olduğu hava-yer görevlerine yönelik geliştirilmiştir. MAM-C, sabit ve hareketli hedeflere karşı yüksek vuruş hassasiyetine sahiptir.

Mam t nedir?

MAM-T, Roketsan'ın Mini Akıllı Mühimmat (MAM) ailesinin en yeni üyesidir. TEBER Güdüm Kiti üzerinden geliştirilen MAM-T, 30-80 kilometre menzile sahiptir. Türkiye'nin güdümlü mühimmat üssü Roketsan, halihazırda Türk Silahlı İnsansız Hava Araçlarının (SİHA) tek mühimmat tedarikçisi konumunda bulunuyor.

YKI nedir?

Baykar Mobil Yer Kontrol İstasyonu (Mobil YKİ), Bayraktar TB2 platformunu ana üst bölgelerinden uzak ileri üslerde kontrol etmeyi sağlar. ... Baykar özgün tasarımı olan Mobil YKİ, sahip olduğu sensör ve kontrol valfleri sayesinde güvenli ve hızlı bir şekilde kurulup devreye alınabilmektedir.

Cirit füzesi kaç kg?

Çok maksatlı başlık olarak tanımlanan birinci alternatifte, zırh delici, yangın çıkarıcı anti personel ve parçacık etkisi bulunuyor. Yüksek İnfilaklı Başlık olarak tanımlanan ikinci alternatifte ise sadece parçacık etkisine sahip. Ağırlığı 14 kilogram olan füzenin uzunluğu ise 190 santimetre.

Roleplay DM ne demek?

DEATHMATCHING (DM): Sebepsiz yere birilerine zarar verme, öldürme. REVENGE KILL (RK): Eğer biri sizi öldürdüyse, yeni bir karakter açıp ondan intikam alamazsınız.

Güdümlü füze kaç kilo?

Füze Kapasitesi 4 Ağırlık 60 kg Standart Arayüzü MIL-STD-1760 Lazer Güdümlü Uzun Menzilli Tanksavar Füze Sistemi (L-UMTAS) öncelikle taarruz helikopterlerinden kullanım için geliştirilmiş hassas güdümlü bir tanksavar füze sistemidir.

Cirit sistemi nedir?

CİRİT; helikopter, İHA, kara aracı, sabit platform, hafif saldırı uçağı, deniz platformu gibi çeşitli platformlara entegre edilebilen hafif zırhlı/zırhsız sabit ve hareketli hedeflere karşı yüksek hassasiyet ile etkin maliyetli çözüm sağlayan bir sistem olup, ucuz ve hassasiyeti düşük güdümsüz roketler ile yüksek ...

Akıncı TIHA kim yaptı?

Baykar Savunma Bayraktar Akıncı/Üreticiler

Bir füze kaç kg?

Füze Kapasitesi 4 Ağırlık 60 kg Standart Arayüzü MIL-STD-1760 Lazer Güdümlü Uzun Menzilli Tanksavar Füze Sistemi (L-UMTAS) öncelikle taarruz helikopterlerinden kullanım için geliştirilmiş hassas güdümlü bir tanksavar füze sistemidir.

Akıncı TIHA kaç adet?

Hava-hava muharebesi yapabildiği için, Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) olarak da adlandırılmaktadır. İHA'ya ait İlk resimler, Haziran 2018'de çıkan haberlerde göze çarptı....Baykar Bayraktar Akıncı
Bayraktar Akıncı TİHA
Ana kullanıcıTürk Silahlı Kuvvetleri Millî İstihbarat Teşkilatı
Üretim sayısı9+
7 satır daha