Survivor bir oy kaç TL?

İçindekiler:

  1. Survivor bir oy kaç TL?
  2. O ses türkiye oy nasıl kullanılır?
  3. TV8 yan uygulaması ücretli mi?
  4. Mesajla HES kodu nasıl alınır?
  5. TV8 yan ekran oy kullanma nasıl yapılır?
  6. TV8 yan ekran uygulaması nedir?

Survivor bir oy kaç TL?

Survivor 2021'de şampiyon olmasını istediğiniz yarışmacıların adını yazıp 1890'a SMS atarak oy verebilirsiniz. Bu işlem için oy veren izleyicilerden 2.9 TL ücret alınmaktadır. Örnek SMS: İSMAİL yazıp 1890'a gönderiyorsunuz. Örnek SMS: POYRAZ yazıp 1890'a gönderiyorsunuz.

O ses türkiye oy nasıl kullanılır?

| TV8 Yan Ekran uygulaması ile oy vermek için öncelikle buradaki bağlantıdan uygulamanın son sürümünü ücretsiz olarak indirin. Uygulama açılış ekranında doğrudan yarışmacıların profilleri listelenecektir. Oy vermek istediğiniz kullanıcının üzerine dokunun. Açılan pencerede "Uygulama İle Oy Ver" butonuna dokunun.

TV8 yan uygulaması ücretli mi?

TV8 kanalının yayınlarına daha etkin bir biçimde katılmaları için geliştirilen uygulama olan TV8 Yan Ekran üzerinden oy kullanmak ücretlidir.

Mesajla HES kodu nasıl alınır?

HES kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek.

TV8 yan ekran oy kullanma nasıl yapılır?

Telefonunuza ya da tabletinize ücretsiz olarak indirdiğiniz uygulamayı açın. Ardından yönlendirmelerle oyunuzu kullanın. Bir oy için ücret şu an 2,69 TL'dir. SMS ile yapılacak oylamalarda ise 2,9 TL ücret alınır.

TV8 yan ekran uygulaması nedir?

TV8 YAN EKRAN NEDİR, BE İŞE YARAR? | TV8 Yan Ekran uygulaması izleyicilerin TV8 kanalının yayınlarına daha etkin bir şekilde katılmaları için geliştirilmiş bir uygulamadır. Uygulama ile Survivor Türkiye, O Ses Türkiye'de oy kullanabilir, 3 Adam gibi TV8 televizyon programlarına katılabilirsiniz.