Ziraat emeklilik cayma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat emeklilik cayma nasıl yapılır?
  2. BES iptal etsem ne kadar alırım?
  3. Ziraat besten nasil cikilir?
  4. BES kaç günde iade edilir?
  5. Anadolu Hayat Emeklilik iptali etme para iadesi nasıl yapılır?

Ziraat emeklilik cayma nasıl yapılır?

Ziraat Bireysel Emeklilik Müşteri Hizmetleri Üzerinden Cayma Nasıl Yapılır? Ziraat Emeklilik müşteri hizmetleri numarası(0850 222 97 00) üzerinden de BES iptal işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

BES iptal etsem ne kadar alırım?

Sistemden 3 yılda ayrılma durumunda devlet katkısı tutarının tamamı kesilir. Yani herhangi bir katkı payı alınamaz. 3 ile 6 yıl arasında sistemden ayrılma durumunda hesaptaki devlet katkısı tutarının %15' i alınırken %85'i kesilir. 6 ile 10 yol aralığında ise alınacak olan devlet katkısı tutarı %35'tir.

Ziraat besten nasil cikilir?

1. Ziraat Bankası BES İptal Numarası Ziraat Bankası bireysel emeklilik sisteminden ayrılmak için Ziraat Bankası BES iptal iletişim numarasını arayarak Ziraat BES iptal işlemi gerçekleştirmek istediğinizi iletebilirsiniz. Bunun için 0850 202 20 20'yi arayabilir ve iptal talebinizi oluşturabilirsiniz.

BES kaç günde iade edilir?

İSTEDİĞİNİZ ZAMAN AYRILABİLİRSİNİZ İster, ilk maaşınızdan kesinti yapılıp, sisteme girdiğiniz günün ertesi günü de cayabilirsiniz, 2 ay içinde herhangi bir zamanda da çıkabilirsiniz. Bu durumda, maaşınızdan BES için kesilen tutar, çıkış bildiriminizi yaptığınız andan sonraki 10 gün içinde aynen size iade edilecek.

Anadolu Hayat Emeklilik iptali etme para iadesi nasıl yapılır?

Telefon ile Anadolu Hayat BES Cayma Nasıl Yapılır?
  1. Bunun için Anadolu Hayat emeklilik müşteri hizmetleri numarası olan 0850 724 55 00'ı aramanız gerekir.
  2. Bu numarayı aradığınızda T.C. ...
  3. Müşteri temsilcisine bağlandığınızda bireysel emeklilik iptal talebinizin olduğunu iletirseniz gerekli işlemler yapılacaktır.