Vodafone ne kadar borcum var?

İçindekiler:

  1. Vodafone ne kadar borcum var?
  2. Vodafone borcu nereden öğrenilir?
  3. Vodafone Fatura kaç ay ödenmezse avukatlık olur?
  4. Vodafone kartım nerede?
  5. Internet faturası kaç ay ödenmezse icralık olur?
  6. Aylık telsiz kullanım ücreti ne kadar?
  7. Vodafone Online hat ne zaman gelir?

Vodafone ne kadar borcum var?

7001'i ücretsiz arayarak Vodafone Fatura Bilgi Servisi üzerinden fatura tutarınızı ve güncel harcama tutarınızı öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzdan 7001'i veya herhangi bir sabit veya GSM hattan (0542) 7001 000'ı arayın.

Vodafone borcu nereden öğrenilir?

Cevap : 0850 304 86 78 numaralı telefondan müşteri hizmetlerimizi arayarak vodafone faturlarınızla alakalı destek alabilirsiniz.

Vodafone Fatura kaç ay ödenmezse avukatlık olur?

Bir sonraki faturanızda gecikme bedeli ve kısıtlama sonrasındaki açma-kapama bedeli faturanıza yansıtılacaktır. Vodafone son ödeme tarihi geçerse ve siz 5 gün içerisinde ödeme yapmazsanız hattınız tamamen kapatılır. Eğer 1 ay içerisinde ödeme yapmazsanız icralık olursunuz.

Vodafone kartım nerede?

Başvuru yaptığınız telefon numarası ile Vodafone Yanımda uygulamasına giriş yaparak “Başvurularım” menüsüne tıklayın. Başvuruda bulunduğunuz hattın güncel durumunu bu alandan öğrenebilirsiniz.

Internet faturası kaç ay ödenmezse icralık olur?

Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Aylık telsiz kullanım ücreti ne kadar?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından yayınlanan 2021 Yılı Telekomünikasyon Hizmetleri Ücret Tarifesi uyarınca; 2020 yılında 34,15 TL olarak uygulanan Telsiz Kullanım Ücreti, 2021 yılı için 37,26 TL olarak belirlenmiştir.

Vodafone Online hat ne zaman gelir?

Teslimatım ne kadar sürede gerçekleşir? Sitemizde belirtilen ilçelerden birinde oturuyorsanız 24 saat içinde, başka bir ilçede ikamet ediyorsanız ise 2-4 gün içerisinde hattınızı size teslim edeceğiz.