AÖF tek ders sınavından geçmek için kaç almak gerekir?

İçindekiler:

  1. AÖF tek ders sınavından geçmek için kaç almak gerekir?
  2. Anadolu AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?
  3. AÖF tek ders sınavından kalınca ne olur?
  4. AÖF tek ders sınavı nasıl yapılır?
  5. ATA AÖF Tek ders sınavı Olacak mı?
  6. Tek ders Sınavı ortalamayı etkiler mi?
  7. Tek ders sınavından kalınca ne olur?
  8. Tek ders geçme notu nedir?
  9. Tek ders sınavı için ne yapılır?

AÖF tek ders sınavından geçmek için kaç almak gerekir?

Tümüyle uygulamalı dersler ve dönem sonu sınavı uygulamalı olarak yapılan dersler için tek ders sınavı yapılmaz. 5) Tek ders sınavında ders geçme notu 50'dir. 6) Tek ders sınavı sonunda alınan başarı notu aşağıdaki harf notu aralıkları kullanılarak harf notuna çevrilir.

Anadolu AÖF tek ders sınavına kimler girebilir?

Örgün programlarda devam koşulunu yerine getirdiği tek dersten FF ya da YZ harf notu alan ya da mezun olabilmek için alması gereken tüm derslerini tamamladığı halde GNO'su 2.00'ın altında kalan ve gireceği tek bir dersin sınavıyla GNO'sunu 2.00 ve üstüne çıkarabileceği ilgili birim yönetim kurulu kararıyla tespit ...

AÖF tek ders sınavından kalınca ne olur?

Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir. Vize ve final notu olmayıp tek ders sınavından alınmış olan not geçerli olmaktadır. Öğrencinin tek ders sınavından geçip geçmeyeceği, dersten kalıp kalmayacağı tek ders sınavı sonucunda alınacak olan nota bağlı olmaktadır.

AÖF tek ders sınavı nasıl yapılır?

Tek ders sınav başvurusu nasıl yapılır: Fakat çoğunlukla yazılı dilekçe ile tek ders sınavı başvurusu yapma gerekliliği bulunmaktadır. Bu dilekçeyle birlikte sınava girmek istenilen dersi belirterek sınava girmek istenilen yönetime bildirilmelidir. Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir.

ATA AÖF Tek ders sınavı Olacak mı?

TEK DERS SINAVI hakkında: ... 03.11.2011 tarih ve 28104 sayılı Resmi Gazete`de yayımlanarak yürürlüğe giren ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM VE SINAV YÖNETMELİĞİ hükümlerine bağlı olarak Fakültemizde "Tek Ders Sınav" uygulaması YAPILMAYACAKTIR.

Tek ders Sınavı ortalamayı etkiler mi?

Tek ders sınavından alınacak olan not dönem notu yerine geçmektedir. Vize ve final notu olmayıp tek ders sınavından alınmış olan not geçerli olmaktadır.

Tek ders sınavından kalınca ne olur?

Bir öğrenci mezun olması için 240 Aks durumu olması gerekir ve genel ortalama 2. 00 notunun altında olmaması şarttır. ... Bu nedenle öğrenci tek ders sınavına girmektedir. Tek ders sınavında başarılı olması halinde kalan f notlu dersi geçerek mezun olabilmektedir.

Tek ders geçme notu nedir?

Tek Ders Sınavına; Tek Ders Sınavı geçme notu 60'dır. Tek Dersten kalan öğrencinin notu geçersiz sayılır. Bitirme Çalışması dersi için tek ders sınav hakkı verilmez. Tek Ders Sınavının mazeret sınavı yapılmaz.

Tek ders sınavı için ne yapılır?

Bu şartların başında ise öğrencinin ders programındaki dersleri almış olması gerekir. Derslerinin biri hariç hepsinden geçen öğrenciler tek ders sınavına katılım sağlayabilirler. Tüm derslerden geçer not almasına rağmen ortalaması 2.00'ın altında öğrenciler, not ortalamalarını yükseltmek için bu sınava katılabilirler.