2016 KPSS sonuçları ne zaman açıklandı?

İçindekiler:

  1. 2016 KPSS sonuçları ne zaman açıklandı?
  2. 2016 KPSS sonucumu nasıl öğrenebilirim?
  3. KPSS sonuçları nasıl öğrenilir?
  4. 2014 KPSS sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?
  5. 2018 KPSS puanımı nasıl öğrenebilirim?
  6. Eski ÖSYM sonuçları nasıl öğrenilir?
  7. E devletten ÖSYM Sonuç Belgesi nasıl alınır?
  8. 2018 KPSS Önlisans saat kaçta açıklandı?
  9. Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman yayınlanacak?

2016 KPSS sonuçları ne zaman açıklandı?

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı Sınav sonuçları, 8 Kasım 2016 tarihinde saat 16:30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacak olup adaylar, sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.

2016 KPSS sonucumu nasıl öğrenebilirim?

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

KPSS sonuçları nasıl öğrenilir?

Adaylar, KPSS sonuçlarına tarihinde ÖSYM'nin internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilecekler.

2014 KPSS sınav sonucunu nasıl öğrenebilirim?

Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) İnternet adresinden öğrenebileceklerdir.

2018 KPSS puanımı nasıl öğrenebilirim?

KPSS: Kamu Personel Seçme Sınavı 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2018-KPSS Ön Lisans değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 28 Kasım 2018 tarihinde saat 10.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Eski ÖSYM sonuçları nasıl öğrenilir?

Ösym eski olan sınav sonuçlarını tekrar arşivden çıkardı bunu yaparkende sadece öğrenci tc kimlik numarası ve şifreyi bilgi olarak istiyor. yani ösym sonuçlar için herkesin işini kolaylaştıyor, Ösym ile sonuçlara ulaşmak için https://sonuc.osym.gov.tr/ sadece bu siteye tıklayarak eskiden kalmış olan sınav bilgisini çok ...

E devletten ÖSYM Sonuç Belgesi nasıl alınır?

Belge almak için kurulmuş olan e-Devlet platformu üzerinden ÖSYS sonuç belgesi almak mümkün. Sitede kendi adına oturum açtıktan sonra arama çubuğuna “ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi” yazıp arattığında ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi başlıklı bir arayüz karşına çıkıyor.

2018 KPSS Önlisans saat kaçta açıklandı?

4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilen 2018-KPSS Ön Lisans değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 28 Kasım 2018 tarihinde saat 10.30'dan itibaren ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilir.

Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz ay içerisinde yapılan KPSS ortaöğretim sınav sonuçları ÖSYM tarafından 24 Aralık tarihinde erişime açılacak. Sonuçlar açıklandığı an ÖSYM'nin sonuç açıklama platformu olan https://sonuc.osym.gov.tr/ adresinden öğrenilebilir durumda olacak.