Ankara Ticaret sicil müdür?

İçindekiler:

  1. Ankara Ticaret sicil müdür?
  2. Bir şirketin ticaret sicil numarası nasıl bulunur?
  3. ATO yetki belgesi nereden alınır?
  4. ATO adres değişikliği ne kadar tutar?
  5. Ankara Ticaret Odası aidat ödeme hangi banka?
  6. Ticari sicil kaydı nereden alınır?
  7. Konkordato ilan edilmediğine dair belge nereden alınır?
  8. ATO E belge siparişi ne zaman gelir?
  9. Kooperatif adres değişikliği nasıl yapılır?
  10. Ikametgah değişikliği kaç para?
  11. Ticaret Odasi Aidati nereye ödenir?
  12. ATO aidat hangi banka?
  13. Ticaret sicili nasıl alınır?
  14. Iflas belgesi nedir?

Ankara Ticaret sicil müdür?

Can Karadavut - Ticaret Sicili Müdürü - ANKARA TİCARET SİCİLİ MÜDÜRLÜĞÜ | LinkedIn.

Bir şirketin ticaret sicil numarası nasıl bulunur?

Ticaret sicil numarasını öğrenmek istediğiniz firma size ait ise İstanbul Ticaret Odası'nın resmi web sitesine giriş yaptıktan sonra ana sayfadaki "Online Hizmetler" menüsünde bulunan "Ticaret Sicil Numarası Sorgulama" ile en kısa sürede sonucu alabilirsiniz.

ATO yetki belgesi nereden alınır?

Ticaret Bakanlığı'nın öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) destekleriyle hayata geçirilen uygulamada, Ticaret Sicili belgelerini elektronik ortamda almak isteyen ATO üyeleri, Merkezi Sicil Kayıt Sistemi'nin (MERSİS) https://mersis.gtb.gov.tr/ web adresi üzerinden giriş yaparak "Belge Başvuruları" ...

ATO adres değişikliği ne kadar tutar?

Limited Şirket
Sıra Noİşlem TürüTescil Harcı
1Adres Değişikliği768,60
2Adres Değişikliği (Numarataj)0,00
3Amaç ve Konu Tadili696,00
4Bağımsız Denetçi Tescili696,00
23 satır daha

Ankara Ticaret Odası aidat ödeme hangi banka?

Güvenli ve Hızlı Aidat Ödeme için Tıklayınız.2- Oda banka hesap numaralarına havale ya da EFT yapabilirsiniz. Akbank, Türkiye İş Bankası ve TEB aracılığı ile yapılan havale işlemlerinden ücret alınmamaktadır. Açıklama satırına e-posta adresini yazınız. 3- ATO merkezine gelerek ödeme yapabilirsiniz.

Ticari sicil kaydı nereden alınır?

Ticari Sicil Kaydı Nereden Alınır? Ticari sicil kaydı, yukarıda bahsettiğimiz hazırlıklar tamamlandıktan sonra Ticaret Odası'na başvuru ile alınabiliyor.

Konkordato ilan edilmediğine dair belge nereden alınır?

Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) üzerinden e-imzalı belge talep edilir. Şirket / işletme / kooperatifi temsile yetkili herhangi biri tarafından https://mersis.gtb.gov.tr'ye MERSIS kullanıcı bilgileri ile giriş yapılır. Talep sırasında e-imza zorunluluğu bulunmamaktadır.

ATO E belge siparişi ne zaman gelir?

ATO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATO'nun 2017 yılından beri internet üzerinden, mesai saatleri içinde verdiği belgeler, mesai mevhumu olmaksızın erişime açıldı. https://www.atonet.org.tr/EAtoGiris adresinden erişilebilen uygulamayla 7 gün 24 saat boyunca herhangi bir zaman diliminde talep edilen Türkçe ve ...

Kooperatif adres değişikliği nasıl yapılır?

Belediyeler tarafından yapılan numarataj çalışması nedeniyle adres değişikliği söz konusu ise kooperatifin YENİ ADRESİ gösteren ilgili belediye başkanlığından alınacak yazı ve dilekçe ile başvuru yeterlidir. Belediye yazısında eski adres gösterilmez ise işlem yapılamayacaktır.

Ikametgah değişikliği kaç para?

2021 İkametgah Değişikliği Cezası Ne Kadar? Gerçekleştirilen adres değişikliği 20 gün içerisinde bildirilmediği takdirde 94 TL ceza uygulanmaktadır. Eğer bu cezadan kurtulmak için asılsız şekilde adres beyanı yapıldığında, 1963 TL gibi bir ceza ile karşı karşıya kalınmaktadır.

Ticaret Odasi Aidati nereye ödenir?

Ödemelerinizi, Odamız Merkez Binası ve Yenibosna ile Ümraniye Temsilcilikleri vezneleri veya Akbank, Garanti Bankası, Türkiye İş Bankası ve Türkiye Ekonomi Bankası'nın tüm şubelerindeki tahsilat veznelerine yapabilirsiniz.

ATO aidat hangi banka?

Güvenli ve Hızlı Aidat Ödeme için Tıklayınız.2- Oda banka hesap numaralarına havale ya da EFT yapabilirsiniz. Akbank, Türkiye İş Bankası ve TEB aracılığı ile yapılan havale işlemlerinden ücret alınmamaktadır. Açıklama satırına e-posta adresini yazınız. 3- ATO merkezine gelerek ödeme yapabilirsiniz.

Ticaret sicili nasıl alınır?

Ticari Sicil Kaydı Nereden Alınır? İkamet edilen şehirdeki Ticaret Odasına başvuru yapılırken yanınızda şirketin ana sözleşmesi, tescil talepnamesi, kuruluş bildirim formu, oda kayıt beyannamesi, bankadan alınan blokaj yazısı, dilekçe ve Rekabet Kurumu'na ödeme yapılan dekont bulunması gerekiyor.

Iflas belgesi nedir?

Tüzel kişilerin ve Hakiki Kişilerin İhale yasaklı olmadığını gösterir belgedir. Ticaret Sicili Servinden dilekçe ile talep üzerine ve Her yıl Resmi Gazetede yayınlanan harçlar tarifesiyle belirlenen bedeller karşılığında verilir.