Israil yeşil pasaporta vize istiyor mu?

İçindekiler:

  1. Israil yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  2. Israil'e vizesiz gidilir mi?
  3. Yeni Zelanda Yeşil pasaporta vize istiyor mu?
  4. Litvanya Türklere vize uyguluyor mu?
  5. Litvanya vizesi ile hangi ülkelere gidilir?

Israil yeşil pasaporta vize istiyor mu?

- Hususi (Yeşil) Pasaport, Hizmet (Gri) Pasaportu ve Diplomatik (Siyah veya Kırmızı) Pasaport hamili olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 180 günde 90 günü aşmayan seyahatleri için İsrail vize işlemlerine tabi tutulmamaktadırlar.

Israil'e vizesiz gidilir mi?

İsrail'e seyahat edecek olan Umuma Mahsus Pasaport hamili vatandaşlarımız vizeye tabidir. Hizmet, Hususi ve Diplomatik pasaport hamilleri 3 aya kadar ziyaretlerinde vizeden muaftır.

Yeni Zelanda Yeşil pasaporta vize istiyor mu?

Vize başvurularında bulunacak olan yeşil pasaport sahibi vatandaşlarımızın Yeni Zelanda vizesi almaları gerekmektedir. Yeşil pasaport sahibi vatandaşlarımız vize işlemlerinde muaf olmadığı gibi aynı zamanda gri ve kırmızı pasaportu bulunan vatandaşlarımızın da Yeni Zelanda vize işlemlerinde bulunmaları gerekecektir.

Litvanya Türklere vize uyguluyor mu?

Litvanya'ya gidecek olan Türk vatandaşlarından Umuma Mahsus (Bordo) pasaport sahipleri vizeye tabi iken Hizmet (Gri), Hususi (Yeşil) ve Diplomatik (Siyah) pasaport sahipleri vizeden muaftır.

Litvanya vizesi ile hangi ülkelere gidilir?

Tıpkı İstanbul'dan Ankara'ya gider gibi... Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya, Portekiz, İsveç, İsviçre, Belçika, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Finlandiya, Yunanistan, Macaristan, İzlanda, Letonya, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovenya ve Slovakya Schengen bölgesine dahil olan ülkelerdir.