Il dışı tayin nasıl istenir?

İçindekiler:

  1. Il dışı tayin nasıl istenir?
  2. Il dışı atama iptal edilir mi?
  3. 2021 il dışı atama iptali nasıl olur?
  4. Il dışı tayini çıkan öğretmen iptal edebilir mi?
  5. Il içi atama sonuçlarına nereden bakılır?
  6. 2021 il dışı tayin iptal edilebilir mi?
  7. Il dışı tayin sonuçları 2021 nereden öğrenilir?

Il dışı tayin nasıl istenir?

İL DIŞI ATAMA BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Başvurular, “mebbis.meb.gov.tr” veya “personel.meb.gov.tr” adreslerinde yer alan Elektronik Başvuru Formu doldurulmak suretiyle yapılacaktır.

Il dışı atama iptal edilir mi?

Atama işlemi gerçekleşmeyen eşin aile birliği mazeretine bağlı olarak diğer eşin bulunduğu il'e atama işlemi gerçekleşmemesi durumunda ve atama işlemi gerçekleşen öğretmenin de istemesi halinde iller arası isteğe bağlı yer değişikliğine bağlı olarak gerçekleşen atama işlemi iptal edilebilecektir.

2021 il dışı atama iptali nasıl olur?

Başvuru süresi içinde öğretmenler, görevli oldukları eğitim kurumuna ya da kadrolarının bulunduğu il/ilçe millî eğitim müdürlüğüne dilekçe vermek suretiyle yer değiştirme başvurusunu elektronik ortamda iptal ettirebileceklerdir.

Il dışı tayini çıkan öğretmen iptal edebilir mi?

Sonuç olarak ; İl dışı ataması yapılan ve bu atamayı iptal ettirmek isteyen öğretmenlerimizin , atama sonucunda oluşacak mazeretlerine göre iptal hakkı tanınacak. Mazereti olmayan öğretmenlere iptal hakkı verilmeyecek. Bu konu hakkında son karar Bakan'da olacak.

Il içi atama sonuçlarına nereden bakılır?

8-14 Temmuz 2021 tarihleri arasında başvuruları alınan, 2021 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme sonuçları MEBBİS üzerinden açıklanacak.

2021 il dışı tayin iptal edilebilir mi?

Öğretmenlerimizin il dışı atamalarının iptal edilip edilmeyeceğini MEB kurmaylarına sorduk. ... Sonuç olarak ; İl dışı ataması yapılan ve bu atamayı iptal ettirmek isteyen öğretmenlerimizin , atama sonucunda oluşacak mazeretlerine göre iptal hakkı tanınacak. Mazereti olmayan öğretmenlere iptal hakkı verilmeyecek.

Il dışı tayin sonuçları 2021 nereden öğrenilir?

2021 yılı il dışı isteğe bağlı yer değiştirme sonuçlarına MEBBİS üzerinden erişilebilecek. Sonuçlara MEBBİS il dışı öğretmen atama ekranından bakmak için TIKLAYINIZ. Öğretmen il dışı atama tayin sonuçları MEBBİS ekranından görüntülendi.