Imuneks nedir niçin kullanılır?

İçindekiler:

  1. Imuneks nedir niçin kullanılır?
  2. Imuneks kaç yaşında kullanılır?
  3. Beta glukan ne kadar süre kullanılır?
  4. Imuneks vitamin mi?
  5. Beta glukan ne kadar alınmalı?
  6. AYM beta Glucan ne işe yarar?
  7. Günlük kaç mg beta glukan?
  8. Beta glukan ne için kullanılır?

Imuneks nedir niçin kullanılır?

İmuneks, beta glukan kullanılarak üretilen ve bağışıklık sistemini destekleyen genellikle kapsül formunda kullanılan bir üründür. Antioksidan özelliği olan beta glukan, bakteri, mantar, maya, ve yulaf gibi bazı ürünlerin hücre duvarlarında bulunan bir çeşit karbonhidrattır.

Imuneks kaç yaşında kullanılır?

1-12 yaş arasında olan çocuklarda kullanılabilir bir şuruptur ve günde bir ölçek alınmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Imunesk şurup 150 ml içerdiği beta glukan sayesinde vücudun hastalıklara ve virüslere karşı daha dirençli bir hale gelmesine yardımcı olur.

Beta glukan ne kadar süre kullanılır?

Bağışık sistemi üzerinde etkisi olan farklı bir ilaç kullanılıyorsa bu ürünü kullanmadan önce doktorunuza danışınız. Gıda takviyesidir; herhangi bir hastalığın teşhis, tedavi ya da önlenmesinde kullanılmaz. Düzenli olarak en fazla 8 hafta kullanılması tavsiye edilmektedir.

Imuneks vitamin mi?

Imuneks Ürün Formaları Ürünlerin içeriğindeki en önemli bileşen beta glukan olmakla beraber, farklı vitamin ve mineraller de içeriyor. Çocuklar için üretilen şurup formları; ekinezya ve propolis ekstraktı, çinko, C vitamini ve çilek aroması gibi bileşenlerle beraber üretiliyor.

Beta glukan ne kadar alınmalı?

Genel sağlığı ve beslenmeyi destekleyici olarak her gün kullanılabilir. Çocuklarda 1 yaşın üzerinde günlük 10 mg Beta-Glukan içeren şurup formlar kullanılabilir. Yetişkinler için günlük 20 mg Beta-Glukan içeren formlar kullanılabilir. Hastalık esnasında doz artırılabilir.

AYM beta Glucan ne işe yarar?

Beta Glukan; yorgunluk, stres, mevsim geçişleri, nezle, grip, üst solunum yolları enfeksiyonları ve bazı alerjiler gibi hastalıklarda da destek ürün olarak kullanılıyor. Beta glukan bağışıklık sistemi hücrelerimizden olan akyuvarları yani beyaz kan hücrelerini aktive eder.

Günlük kaç mg beta glukan?

Çocuklarda 1 yaşın üzerinde günlük 10 mg Beta Glukan içeren şurup formlar, yetişkinler ise günlük 20 mg Beta Glukan içeren formlar kullanılabilir.

Beta glukan ne için kullanılır?

Antioksidan özelliği bulunan beta glukan bakteri, mantar, maya ve yulaf gibi bazı ürünlerin hücre duvarlarında bulunan çeşitli karbonhidrattır. Bağışıklık sistemini güçlendirmeye büyük yararı bulunan beta glukan yüksek kolesterol, diyabet, kanser tedavilerinde de destek amaçlı kullanılmaktadır.