Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarında nasıl görev alınır?

İçindekiler:

  1. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarında nasıl görev alınır?
  2. Anadolu Üniversitesi Görevli ücreti ne kadar?
  3. AÖF sınav görevine gitmezsem ne olur?
  4. Anadolu Üniversitesi sınav ücreti ne zaman yatar?
  5. GIS nasıl kayıt olunur?
  6. KPSS görevli başvuruları ne zaman 2020?
  7. Sınav görevi almak için ne yapmalıyım?
  8. Merkezi sınav görev başvurusu nasıl yapılır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarında nasıl görev alınır?

1- Açıkögretim görevli sisteminde kaydı olanlar http://sinav.anadolu.edu.tr/augis web sitesine giriş yapacaklardır. 2- Sisteme ilk girişte "Yeni Üyelik" linkinden kayıt yapılmalıdır. 3- Bu linki tıkladıktan sonra görevliden T.C. Kimlik Numarası, Doğum Tarihi ve Cep Telefon Numarası istenmektedir.

Anadolu Üniversitesi Görevli ücreti ne kadar?

MEB Sınavlarında Gözetmen 196 TL, ÖSYM Sınavlarında 184 TL, AÖF Sınavlarında 90 TL, ATA AÖF Sınavlarında 107 TL.

AÖF sınav görevine gitmezsem ne olur?

Sınav görevine gelmeyen veya geç gelen görevlilerin görevleri iptal edilir, kendilerine sınav ücreti ödenmez. Yerlerine “Yedek Gözetmen” görevlendirilir.

Anadolu Üniversitesi sınav ücreti ne zaman yatar?

Anadolu Üniversitesi Aöf(Augis)görevli ücretleri en erken 20 gün içinde yatar ücreti okul yapmaz Augis sistemindeki İBAN numaranıza yatar.

GIS nasıl kayıt olunur?

Yeni Kimlik Kartı'na sahip olan ücretli, sözleşmeli ve kadrolu öğretmenler ile akademisyenler ise kurumlarına gitmelerine gerek olmadan https://gis.osym.gov.tr adresi üzerinden "E-Devlet ile Kayıt Ol" seçeneğine tıklayarak Görevli İşlemleri Sistemine kayıt olabilmektedir.

KPSS görevli başvuruları ne zaman 2020?

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS Lisans Başvuruları, 30.06.2020 ve 13.07.2020 tarihleri arasında, KPSS Önlisans Başvuruları ise 21.08.2020 ve 02.09.2020 tarihleri arasında yapılabilecek.

Sınav görevi almak için ne yapmalıyım?

ÖSYM tarafından uygulanacak olan sınavlarda görev almak isteyenlerin “Görevli İşlemleri Sistemi”ne kullanıcı adı ve şifreleri ile (http://gis.osym.gov.tr) adresinden giriş yaparak görev talebinde bulunmaları ve görev onaylarının yapılmış olması gerekiyor.

Merkezi sınav görev başvurusu nasıl yapılır?

1. https://mebbis.meb.gov.tr adresine internet tarayıcınız kullanarak TC Kimlik Numaranız ve Şifreniz ile giriş yapınız. 2. Sol menüden Sınav İşlemleri Modülüne tıklatınız. 3. Görev İstek bölümünden talepte bulunacağınız sınav görevi için İstiyorum kutucuğunu seçerek işaretleyiniz.