Turkcell Superonline kota nasıl öğrenebiliriz?

İçindekiler:

  1. Turkcell Superonline kota nasıl öğrenebiliriz?
  2. Superonline Adil Kullanım Kotası kalktı mı?
  3. Superonline internet ne kadar kaldı?
  4. AKK indirme ne demek?
  5. Aylık ne kadar internet kullanıyorum Turkcell?
  6. İnternet kota aşımı nasıl öğrenilir?
  7. Superbox Şifre Nasıl Alınır?

Turkcell Superonline kota nasıl öğrenebiliriz?

Dijital Kanallar Kota bilgisini görüntülemek istediğiniz ürünün yanında yer alan “Kota Göster” seçeneğine tıklayarak ay ve yıl bazında indirilen(download) ve yüklenen(upload) veri miktarınızı görebilirsiniz.

Superonline Adil Kullanım Kotası kalktı mı?

Kullanıma göre hız düşümü artık tarih oluyor. 27 Aralık 2018 itibariyle, hizmet verdiğimiz iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası uygulamasını sona erdiriyoruz. Limitsiz internete geçişte de herhangi bir koşul, şart yok. Mevcut müşterilerimizin paket fiyatlarında bir değişiklik olmayacaktır.

Superonline internet ne kadar kaldı?

Online işlem merkezinden kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak kotanızı sorgulayabilirsiniz. Kullanıcı adı ve şifreniz bulunmuyorsa giriş sayfasından yeni abonelik yapabiliyorsunuz. Güncel kota bilgisi veya geçmiş dönemlerde kullanılan kota bilgisini sorgulayabilirsiniz.

AKK indirme ne demek?

Adil kullanım kotası, internet kullanıcılarının internet kullanımı esnasında yoğun veri trafiğinden etkilenmemesi için ve oluşabilecek teknik problemleri engellemek amacıyla uygulanan planlanmış uygulamalar bütünüdür. Adil kullanım kotası dahilinde, kullanıcılar belirli bir limite kadar indirme işlemi uygulayabilir.

Aylık ne kadar internet kullanıyorum Turkcell?

İnternet paketinizde kalan kullanımlarınızı KALAN yazıp 2222'ye ücretsiz kısa mesaj göndererek öğrenebilirsiniz.

İnternet kota aşımı nasıl öğrenilir?

Bunun için kullanıcı adı ve şifre bilgilerini ''İnternet Kullanımı Kota Sorgulama'' sekmesinde yer alan kısma girmelisiniz. Kota sorgulama işleminin akabinde aylık ve yıllık bazda kullanımlarınızı görüntüleyebilirsiniz. Kotalı internet tarifeleri kullananlar için, kota aşımı sonrası kullanımlar faturalandırılır.

Superbox Şifre Nasıl Alınır?

Cep telefonu numaranız Turkcell ise SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell dışındaki diğer operatörler için, SIFRE yazıp "05"ye ​kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz. Gönderdiğiniz kısa mesaj tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.