Evde siyah maske nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Evde siyah maske nasıl yapılır?
  2. En kolay yüz maskesi nasıl yapılır?
  3. Yüz beyazlatma maskesi evde nasıl yapılır?
  4. Evde jel maske nasıl yapılır?
  5. Siyah Maske tüyleri alır mı?

Evde siyah maske nasıl yapılır?

Bir kap içerisine karbonat ve limon suyu dökülür ve karıştırılır. Acun kıvamına getirilen bu karışım siyah nokta bulunan yerlere uygulanır. 3 dakika kadar bekletildikten sonra ise temizlenir. Haftada iki kez bu uygulama yapılmalıdır.

En kolay yüz maskesi nasıl yapılır?

Hazırlanışı: Küçük bir kaseye bir yemek kaşığı süzme yoğurt alın. İnce bir tabaka şeklinde yüzünüze sürün. 20 dakika boyunca bekletin ve ardından soğuk suyla yıkayın. Alternatif olarak: 1 yemek kaşığı süzme yoğurtun içine taze sıktığınız portakal suyunu ekleyin ve 5 dakika boyunca yüzünüzde bekletin.

Yüz beyazlatma maskesi evde nasıl yapılır?

Yarım portakalın suyunu sıkın. İçerisine kıvamına koyulaştıracak kadar toz zerdeçal ekleyin ve karıştırın. Karışımı beyazlatmak istediğiniz bölgelere parmak ucuyla sürün ve masaj yaparak yedirin. Karışımı 1 saat beklettikten sonra bol suyla durulayabilirsiniz.

Evde jel maske nasıl yapılır?

1 çorba kaşığı jelatini 1. yöntem ile hazırlayın. 1 çay kaşığı zeytinyağı ve 1 çay kaşığı bal ile iyice harmanlayın. Ilk maskeyi bütün yüzünüze uygulayın (Kaşlarınızı ve göz çevrenizi kaplamayacak şekilde) İyice kuruyup sertleşene kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi süte veya bitki çayına batırdığınız pamukla çıkartın.

Siyah Maske tüyleri alır mı?

Siyah maske siyah nokta konusunda etkilidir ancak yüzdeki tüyleri almasını sağlayacak bir özelliğe sahip değildir. Yüzü derinlemesine temizlemesini sağlayan bileşik yapısıdır bu tüylere yapışarak onları olduğu yerden kaldıracak etkiye sahip değildir.