Ek tercihler ne zaman ve nasıl yapılacak?

İçindekiler:

  1. Ek tercihler ne zaman ve nasıl yapılacak?
  2. 2 Tercih kayıtları ne zaman?
  3. Elektronik Kayıt Nasıl Yapılır 2021?
  4. 2020 Üniversite ikinci tercihler ne zaman?
  5. Elektronik kayıt nasıl yapılır?

Ek tercihler ne zaman ve nasıl yapılacak?

2021 YKS ek yerleştirme tercihleri ne zaman? Adaylar, 2021 YKS Ek Yerleştirme tercihlerini, 20- tarihleri arasında T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden veya ÖSYM Aday İşlemleri Mobil Uygulamasından yapabilecek.

2 Tercih kayıtları ne zaman?

YKS ek yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 04- tarihleri arasında yapılacaktır. Elektronik kayıtlar ise 04- tarihleri arasında yapılabilecektir.

Elektronik Kayıt Nasıl Yapılır 2021?

Elektronik kayıt 4-8 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. başvurmaları gerekmektedir. 6. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.

2020 Üniversite ikinci tercihler ne zaman?

2020 yılında YKS ek tercihleri 17-23 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşmişti. Bu yıl 2021-YKS Ek yerleştirme başvuruları 20-23 Eylül arasında alınacak.

Elektronik kayıt nasıl yapılır?

Elektronik kayıt zorunlu değildir ancak birebir başvuru ile asıl kayıt zorunludur. Elektronik kayıtlar e-Devlet üzerinden alınacak. Yerleşen adaylar e-devlet şifreleri ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemleri yapabileceklerdir.