Ay Yapım ın sahibi kim?

İçindekiler:

  1. Ay Yapım ın sahibi kim?
  2. Ay Yapım nasıl kuruldu?
  3. Sadakatsiz ay yapım mı?
  4. Ay Yapım ın sahibi nereli?
  5. Sadakatsiz dizisi kitap mı?
  6. Sadakatsiz kaç sezon?
  7. Kerem Çatay ne mezunu?

Ay Yapım ın sahibi kim?

Ay Yapım, 2005 yılında Kerem Çatay tarafından kurulan medya yapım şirketi. Şirket dünyada 20 ülkede ortağı bulunan “Sparks Network” ün bir dönem Türkiye ortağı idi. Türkiye'nin en büyük yapım şirketlerinden biridir. Merkezi İstanbul Türkiye'de bulunmaktadır.

Ay Yapım nasıl kuruldu?

2005 yılında Kerem Çatay tarafından medya yapım şirketi olarak kuruldu. Şirket dünyada 20 ülkede ortağı bulunan “Sparks Network” ün bir dönem Türkiye ortağıydı. Halen, Türkiye'nin en büyük yapım şirketlerinden biridir.

Sadakatsiz ay yapım mı?

Sadakatsiz, Med Yapım imzalı, ilk bölümü tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt'un yaptığı, senaryosu ilk sezon Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk ikilisi, ikinci sezondan itibaren Arzu Daştan Mutlu, Mustafa Mutlu, Gamze Arslan ve Nuriye Bilici dörtlüsü tarafından kaleme alınan, dram ve ...

Ay Yapım ın sahibi nereli?

Kerem Çatay, Ay Yapım'ın sahibidir. Kerem Çatay, 1979 yılında Ankara'da doğmuştur. Babası Ekrem Çatay TRT'nin drama bölümünde, annesi Nedret Çatay ise çocuk bölümünde yönetmendi. İlkokul Ankara'da TED Kolejinde okudu.

Sadakatsiz dizisi kitap mı?

İngiliz yapımı Doctor Foster dizisinden uyarlanmıştır.

Sadakatsiz kaç sezon?

1 Sadakatsiz/Sezon sayısı

Kerem Çatay ne mezunu?

Bilkent Üniversitesi mezunu. 'da Bilkent Üniversitesi'nden arkadaşı olan HSG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Soner&Ala Göker'in kızı Beril Göker ile yaşamını birleştirdi. Kerem Çatay, şimdiye birçok film ve dizinin yapımcılığını üstlendi, bazı yapımların da yönetmenliğini yaptı.