Geleceğe Nefes katilim belgesini nasil alabilirim?

İçindekiler:

  1. Geleceğe Nefes katilim belgesini nasil alabilirim?
  2. Geleceğe Nefes Fidan sahiplenme ne demek?
  3. Geleceğe Nefes Fidan sahiplenme ücretli mi?
  4. Geleceğe Nefes ücreti ne kadar?
  5. TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?
  6. Bir fidan kac tl?

Geleceğe Nefes katilim belgesini nasil alabilirim?

GELECEĞE NEFES OL KAMPANYASI KATILIM BELGESİ NASIL ALINIR? Kampanyaya katılım belgesi almak için “gelecegenefes.com” adresine giderek buradan dilediğiniz ili seçebilir ve fidan sahiplendiğiniz ili seçtikten sonra ad soyad ve mail adresinizi girerek katılım belgenize ulaşabilirsiniz.

Geleceğe Nefes Fidan sahiplenme ne demek?

'Geleceğe Nefes', gelecek nesillerin çevre bilinciyle yetişmesi ve daha yeşil bir Türkiye için 81 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen bir ağaç dikme etkinliğidir.

Geleceğe Nefes Fidan sahiplenme ücretli mi?

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açılan gelecegenefes.com sitesinden isteyen herkes fidan sahiplenebilir veya bağışlayabilir. GELECEĞE NEFES ÜCRETLİ Mİ? Geleceğe nefes kampanyasının 2 ayrı katılım kategorisi bulunuyor. Fidan bağışı ücretliyken, fidan sahiplenme ücretsiz yapılabiliyor.

Geleceğe Nefes ücreti ne kadar?

Tarım ve Orman Bakanlığı Geleceğe Nefes Ol Kampanyası'na katılım için her 1 adet fidanın ücretli olduğunu bildirdi. 1 Fidan Bağış Bedeli 10 TL'dir.

TEMA Vakfı fidan bağışı ne kadar?

Hatıra Ormanı ve Umut Ormanı çalışmalarımızda fidan birim bedeli 10 TL'dir. Talebiniz doğrultusunda bağışladığınız her bir fidan için üzerinde kurumunuzun logosunun bulunduğu ve isminin yazılı olduğu fidan bağış sertifikaları da düzenleyebiliriz. Elektronik sertifika taleplerinizde her bir e-sertifika bedeli 1 TL'dir.

Bir fidan kac tl?

1 FİDAN KAÇ TL? TEMA'nın resmi sitesinden alınan bilgilere göre, 1 fidan bağışı 13 TL olarak belirlendi. 3 fidan bağışı yapanlara ise talep etmeleri halinde TEMA Vakfı teşekkür sertifikası gönderiliyor.